Anamaria Prodan e necruțătoare cu Laurențiu Reghecampf și amanta acestuia, Corina Caciuc! După ce l-a numit soarele ei și a apărat dragostea lor până în pânzele albe, acum impresara a trecut la atac.

După ce antrenorul Universității Craiova a anunțat-o în direct pe impresară la Realitatea Plus că trebuie să se prezinte la primul termen de divorț pe 7 februarie 2022, impresara a contraatacat fătă milă.

A câștigat Ordonanța prin care soțul ei îi interzicea să-i folosească până și numele de Reghecampf, iar apoi a introdus prin avocații săi două plângeri penale împotriva lui Laurențiu Reghecampf.

Reghecampf i-a dat amantei din lucrurile soției lui?

Antrenorul Universității Craiova este acuzat de Anamaria Prodan că ar fi sustras bunuri și bani, sume pe care le-ar fi transferat dintr-un cont al familiei în cel al noii sale partenere, Corina Caciuc, fără să primească vreo aprobare, dar și că ar fi făcut publice fotografiile cu sexy impresara nud.

Printre aceste bunuri s-ar afla și o geantă neagră, de firmă, care ar fi a impresarei, spun surse din apropierea impresarei în exclusivitate pentru Click!.

Aceleași surse au dezvăluit că amanta antrenorului Universității Craiova va fi chemată la tribunal să facă dovada bunurilor care au apărut peste noapte în posesia ei, de la genți și pantofi (poartă aceleași măsuri ca ale impresarei) până la bijuterii de valoare și nu numai.

Anamaria Prodan își acuză soțul că a luat bani din conturile familiei

Impresara a apărut public, zilele trecute, la Realitatea Plus și și-a confruntat soțul în direct, acuzându-l că ar fi transferat bani din conturile familiei în conturile amantei. După cele trei plângeri penale introduse, Anamaria Prodan vrea să-și recupereze atât banii din conturi, dar și bunurile care-i aparțin de drept.

„Subsemnata Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea 2 plângeri penale, urmând ca organele abilitate să constate cine a sustras bunurile şi banii familiei Prodan Reghecampf şi cine a furat şi promovat în presă poze intime cu subsemnata, Anamaria Prodan”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Vezi și Anamaria Prodan a obținut o primă victorie în scandalul cu Laurențiu Reghecampf: „Te iubesc, soțule!”

Citește și:

Cristiano Ronaldo și partenera lui au dezvăluit sexul gemenilor! Modul inedit prin care ceilalți copii au aflat vestea (VIDEO)

Andreea Marin împlinește 47 de ani. Unde își va sărbători aniversarea?