Anamaria Prodan și Reghe au format un cuplu timp de 15 ani și au împreună un băiețel, Laurențiu Jr., în vârstă de 13 ani, care este cel mai afectat de despărțirea părinților săi.

Anamaria Prodan a făcut noi declarații despre divorțul de Laurențiu Reghecampf. Inițial, aceasta publicase pe contul său de socializare un mesaj în care vorbea despre decizia soțului ei, însă abia acum au apărut la iveală și detalii mai ascunse din spatele divorțului dintre cei doi.

Despre Laurențiu Reghecampf se zvonește că are o amantă care urmează să-l facă tătic pentru a treia oară. Ba mai mult, după ce s-a aflat acest lucru în spațiul public, antrenorul de fotbal a dat și o declarație în care a dezvăluit că a început demersurile pentru divorț, potrivit Kanal D.

Întrebată însă despre aceste lucruri de un reporter Kanal D, Anamaria Prodan a ridicat nedumerită din umeri și a spus că soțul ei nu i-a spus nimic din cele ce se scriu prin presă. Mai mult, ea a mărturisit nu știe cine este domnișoara despre care se zvonește că ar fi amanta lui Laurențiu Reghecampf care ar urma și să-l facă și tătic peste câteva luni.

Vedeta a explicat că în afară de ea nimeni nu a fost la brațul antrenorului de fotbal și din această cauză nici nu are motiv să sufere.

„Nu divorțez, nu se întâmplă nimic. Ce să fac eu? Dacă e fată de oraș, spune altcuiva, spune-i soțului sau cuiva, dar soțul nu cred că are legături cu fete de oraș.
Întrebați-l pe Reghecampf, dacă știe de trecutul ei tumultuos. Eu nici măcar nu știu cine este fata aia, că toată lumea mă întreabă dacă știu. Nu știu cine este această fată, nu am vorbit cu ea o secundă în viața mea. Nu am văzut femei lângă soțul meu. Probabil este o chestie de asta… si soțul meu este într-o nebuloasă și nu mai știe nici ce declară, nici ce face. Nu știu ce să zic. Soțul meu a dat o declarație, nu? Că este cu Dumnezeu, că își iubește familia. Dacă el a dat declarația aia, luați-o ca atare. Înseamnă că nu are cum să se întâlnească în timpul căsniciei cu alte femei. Eu am fost lângă soțul meu. Uită-te la mine, draga mea. Ți se pare că arăt rău, că sufăr și mă tăvălesc?

S-a întors roata! Au ajuns-o vorbele Marianei Pffeifer, fosta soție a lui Reghe

Soțul meu știe ce nevastă are, știe exact despre ce este vorba. Noi familia nu știm, nici măcar că această domnișoară stă la Craiova. Întrebați-l pe soțul meu dacă are o amantă, dacă are un copil sau dacă va avea, că văd că el nu spune niciun cuvânt, dar toată presa comentează. Ați auzit din gura soțului meu că are amantă, că a iubit-o sau a cunoscut-o prin Dubai, că l-a pândit prin Dubai? Ați auzit că are copil? Să vă spună el și atunci aflăm și noi probabil”, a declarat Anamaria Prodan pentru Kanal D.

Reghe a declarat pentru cancan.ro pe 10 octombrie că a depus actele de divorț, iar cel mai afectat de această veste este fiul lui și al Aneimaria Prodan, Laur junior. Acesta a scris un mesaj tulburător la scurt timp după ce declarația acestuia. „Ai murit pentru mine pentru totdeauna”. Bebeto suferă pentru ce nu prea și-a văzut tatăl în ultima vreme și nici nu poate se dea de el.

„Am să lupt însă să nu simtă copiii nenorocirea. Poate că am făcut și eu niște greșeli și nu am fost foarte atentă”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru emisiunea „ La Măruță”, de la Pro TV.

„Laurențiu Reghecampf este tatăl copiilor mei și este soarele familiei noastre cât timp suntem pe pământ. Suntem mereu la înălțime. Comentarii sau explicații nu există pentru că el, Reghe, este eroul băiatului meu, Reghe Jr. Nimic nu ne face să-l iubim mai puțin. Dimpotrivă, îl iubim mai mult! Dumnezeu nu lasă nimic să dispară!Prostiile presei gen «Lovitură pentru Anamaria Prodan» sau pentru familia Prodan nu există pentru mine și copiii mei. Satisfacție nu vom da nimănui pentru că familia Reghecampf Prodan este mai puternică și ca niciodată, iar copiii mei au cel mai puternic tată de pe mapamond”, a scris Anamaria Prodan pe contul personal de Instagram, la scurt timp după ce soțul ei a anunțat că a depus actele de divorț.

Potrivit zvonurilor, Reghe va avea un bebeluş şi a înaintat către judecătorie solicitarea de divorţ. Acesta ar avea o amantă, pe nume Corina Bilcon, o fată în vârstă de 29 de ani, originară din Deva şi pe care a cunoscut-o, culmea, în Dubai. Practic, Corina i l-a furat pe Reghe de sub nas. Blondina ar fi gravidă şi urmează să îl facă pe Reghe tătic a treia oară. Din prima căsnicie, cu Mariana, el are un băiat, Luca, în vârstă de 20 de ani, iar din cea cu Anamaria Prodan, pe Laurenţiu jr, de 13 ani.

Mai mult, se pare că roata s-a înors și Anamaria Prodan trăiește acum pe pielea ei tot ce a simțit și Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Reghe, în urmă cu 15 ani, când pentru sexy impresara „i-a suflat” bărbatul.

Luarențiu și Mariana Pfeiffer au fost soț și soție timp de 13 ani, au împreună un fiu, iar la capătul acestui mariaj, femeia nu a putut să se împace prea ușor cu ideea că sportivul a ales să-și trăiască viața alături de o altă femeie, respectiv de Anmaria Prodan. Mariana, simțindu-se înșelată, a ieșit la un post de televiziune și a dat informații foarte intime din viața ei de familie cu Laurențiu Reghecampf.

”Aș vrea ca Anamaria să simtă ce am simțit și eu”, au fost vorbele Marianei Pfeiffer atunci când soțul ei a părăsit-o pentru Anamaria Prodan, cuvinte care acum au căpătat un aspect de blestem care s-a și adeverit.

Ea a povestit în rpesă și momentul în care Laurențiu a anunțat-o că trebuie să divorțeze, motivul invocat fiind cel că Anamaria Prodan era însărcinata cu el.

„Eu nu apucasem să mă mut și ea venea deja la mine acasa. Într-un sfârșit de săptămână, ea a venit și a vrut să mă ajute să car mobila. Are un tupeu incredibil. Măcar putea să aibă bunul simț și să nu vină cât eram eu acolo. Laurentiu m-a sunat într-o seara si mi-a spus ca Anamaria este insarcinata si ca trebuie sa divortam pentru ca Anamaria este insarcinata”, am mai spus Mariana Pfeiffer.

Mariana Pfeiffer locuiește acum în Germania și are un mariaj fericit.

Citește și:

Adelina şi Cristi Chivu au postat o imagine rară cu ei. Care e secretul mariajului lor fericit?

Andi Moisescu, despre începutul relației cu Olivia Steer. Cum s-au cunoscut