Chiar dată inițial sexy-impresara a negat zvonurile apărute în spațiul public, până la urmă nu a mai avut încotro și a trebuit să recunoască ruptura, deoarece s-a aflat imediat că antrenorul de la CSU Craiova avea o amantă care era și gravidă.

Acum, la mai multe luni de când a devenit sigură informația potrivit căreia Anamaria Prodan divorțează, vedeta a vorbit despre viața ei alături de cel care în acte încă îi este soț. A dezvăluit cu subiect și predicat că el a mai avut amante de-a lungul timpului și că ea mereu l-a acoperit.

„Regret că aceşti 16 ani se termină aşa, pentru că am un copil cu el. L-aş fi acoperit şi acum, cum l-am acoprit în ultimii ani.

Aş fi făcut cumva să mai acoperim mirosul de rahat, să îl ajut, să plece din ţară. Lumea fotbalului e cumplită, toţi râd, îşi dau coate. Nu mai poţi să ieşi în oraş, aşa cum ieşea cu mine, toată lumea se ridica când intram noi.

El este un om extraordinar în esenţă, este un antrenor foarte bun. Fetele astea, ale noastre, cărora le-a dat nişte mesaje că nu sunt ale lui, merg în oraş şi cunosc toate duduile astea. E jenant şi dureros să le zică fetele să înceteze cu amantele astea, că ajunge ultimul la ele, a declarat Anamaria Prodan, conform România TV.

În plus, bătăioasă cum o știm, impresara nu s-a ferit să îl atace indirect, mai mult sau mai puțin voalat, cu furia unei femei înșelate.

”La 50 ani, acum, dacă te gândeşti, bărbaţii au o problemă. E jenant, nu ai cum să te faci de râs în faţa copiilor tăi, a jucătorilor, a tuturor oamenilor din fotbal.

Orice s-ar fi întâmplat pe pământul ăsta, din toate punctele de vedere, dacă mi-ar fi spus că vrea să divorţeze, era ok.

În general, bărbaţii şmecheri îşi iau amante deştepte. Nu ştiu, aşa mă gândesc eu. Bărbaţii adevăraţi îşi iau o femeie cu care să aibă ce să vorbească, că, la vârsta asta, nu poţi să rezişti mai mult de 15 minute.

Când vezi că toţi prietenii tăi râd de tine şi tot fotbalul râde, nu stai să te gândeşti că ai luat-o pe un drum greşit?”, a mai spus Anamaria Prodan.

Amintim că foarte curând Reghe va deveni din nou tătic. Mândru, acesta a arătat pe Instagram ecografia, inclusiv soția sa reacționând.

Vezi și Anamaria Prodan, prima reacție după ce Laurențiu Reghecampf a făcut publică prima ecografie cu viitorul bebeluș

Citește și:

Costi Ioniță, din nou singur. De ce s-a despărțit de iubita cu 23 de ani mai tânără și ce caută artistul la o femeie. E și nu e pretențios

Interviu EXCLUSIV Daniel Nuță (”Adela”): ”Nu sunt prea ușor abordabil”