Până acum și-a ținut viața privată departe de ochii lumii, pentru că a învățat ceva din experiențele trăite, dar nu s-a mai putut abține și a ”dat din casă”. E prea fericită să țină totul doar pentru ea.

Recent, Anamaria Prodan a oferit detalii despre noul iubit, spunând și cum a fost cucerită de acesta. Potrivit vedetei, bărbatul de lângă ea se comportă exemplar și îi este alături la orice pas.

Vedeta a mărturisit că iubitul ei o răsfață și o face să se simtă cu adevărat femeie, una foarte fericită.

”Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”, a mărturisit vedeta la Antena Stars.

Întrebată cum s-a cunoscut cu noul iubit, impresara a spus că totul a venit natural, pentru că lumea a văzut în ce scandal se afla cu fostul soț, Laurențiu Reghecampf. Nu s-a sfiit să spună și cum a cucerit-o bărbatul.

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos.

M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a mai adăugat ea.

Ce cadou își dorește Anamaria Prodan de ziua sa. Impresara împlinește 50 de ani: „E singurul lucru. În rest am de toate”

Cum vede acum Anamaria Prodan scandalul cu Laurențiu Reghecampf, fostul soț

În cadrul aceluiași intervi, Anamaria Prodan a vorbit și despre scandalul cu Laurențiu Reghecampf. Impresara spune că ea și-a cerut scuze, iar restul nu mai contează acum, pentru că tot ce s-a întâmplat a fost doar un vis urât.

„Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat.

Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă”, a precizat impresara.

În urmă cu mai bine de o lună, de Ziua Îndrăgostiților, Anamaria Prodan publica o fotografie cu un imens buchet de flori, scriind alături: ”Te iubesc!”.

Am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare”

„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei”, declara ea atunci.

„Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere, pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am să trăiesc în liniște, frumos”, mai spunea ea.

Cine este iubitul impresarei

Conform informațiilor apărute în presă, Anamaria Prodan și iubitul ei sunt împreună de câteva luni. El nu este arab, așa cum s-a speculat inițial, ci trăiește într-o țară din Europa. Iubitul impresarei ar avea o situație financiară foarte bună și ar fi trecut și el printr-un divorț.

La finalul anului trecut, Anamaria Prodan declara că cei trei copii ai săi l-au cunoscut deja pe iubitul ei. Impresara nu a vrut să dea prea multe detalii despre bărbatul care o face acum fericită. Nu i-a dezvăluit numele, nici ocupația, însă a spus că bărbatul nu locuiește în România.

„Eu când mă rog la Dumnezeu pentru ceva, chiar mi se întâmplă… Sunt fericită și am un om lângă mine care este exact cum mi-am dorit eu”, a spus ea.

”Momentan nu vreau să știe nimeni, în acest moment discreția este foarte importantă pentru mine și pentru copiii mei. Nu stă în România, copiii mei îl adoră, este un om minunat. Și mă face să mă simt femeie, mă face să zâmbesc, mă face să fiu sclipitoare. Pasională, așa cum am fost întotdeauna, mai puțin în ultimii ani. Dar probabil că erau atât de mari fricile și problemele încât…”, a mai spus ea atunci.

Vezi și Anamaria Prodan, sfat cât se poate de util pentru femeile căsătorite: „Atenție aici…”

Citește și:

Felicia Filip a împlinit 64 de ani! Soprana a dezvăluit secretul căsniciei de peste 30 de ani

Fiica lui P!NK, în vârstă de 11 ani, nu are voie să aibă telefon