Însă tot ce a acumulat și omul care a ajuns se datorează doar muncii depuse și ambiției de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Este o femeie de afaceri tenace și își dorește să se mențină în top cât mai mult timp posibil. Și deși cariera ei se află în vârf, impresara a a făcut referire recent la retragere și pensionare.

Referindu-se la carieră, impresara în vârstă de 47 de ani, ani pe care nu îi arată deloc, a dat de înțeles că întotdeauna este loc de mai bine. Motiv pentru care nu are de gând să se retragă din activitate prea curând.

Impresara a mărturisit că are planuri mari atât pentru prezent, cât și pentru viitor. Într-un interviu recent, ea a dezvăluit că atunci când va fi pregătită să renunțe la ceea ce face se va reprofila și va deveni investitor, precum fiica ei, Rebecca.

„Fac performanță în toate domeniile. Este ambiția mea să fiu foarte bună în tot ceea ce fac. Rebecca, fata mea, este investitor! Când mă las de meseria de agent, am să fiu și investitor”a explicat Anamaria Prodan pentru narcisraducan.ro.

Unde se va retrage și când

Mai mult decât atât, Anamaria Prodan a ținut să precizeze că la aproape 50 de ani se simte extraordinar în pielea ei – și asta se vede – și presimte că la 60 de ani va simți la fel. Tocmai de aceea, nici nu se pune problema să se retragă acum. Poate la 90 de ani, declară ea amuzată.

„Am reședințe peste tot. Las Vegas, însă, rămâne sufletul meu. Acolo e casa mea. Acolo mă văd bătrână. Dar pe la 90… că la 60 sunt tinerică încă.

Am acum aproape 50 și arăt trăsnet. La 60 o să arăt și mai bine, deci nu mă retrag”, a mai explicat Anamaria Prodan.

Vezi și Transformare uluitoare! Cum a reuşit Anamaria Prodan să dea jos 17 kilograme: ”De la 72 de kilograme am ajuns la 55”

Citește și: