Chiar dacă s-au despărțit în urmă cu aproximativ 13 ani, Anamaria Prodan susține despre Tibi că este ”sufletul” ei și cel mai bun prieten pe care îl are.

Într-un interviu recent, Anamaria Prodan, care are din mariajul cu Tibi Dumitrescu pe Rebecca și Sarah, a povestit și um s-au despărțit, cu ani în urmă.

„Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu şi am vorbit amândoi ce e mai bine pentru fete. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am.

Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan s-a iubit cu actualul soț și în tinerețe

Vedeta, care va împlini 48 de ani, a vorbit și despre relația pe care o are cu Laurențiu Reghecampf, cel care îi este soț în prezent, dezvăluind că s-a mai iubit cu acesta și în adolescență: „Noi ne ştim de mici, am mai fost o tură împreună.

Pe vremea aia îmi doream altceva, de când sunt mică am ştiut exact ce am de făcut într-o lume haotică. Dacă mă priveşti din afară, ai impresia că epatez, dar cine mă cunoaşte ştie că am o viaţă planificată”.

Vezi și Anamaria Prodan vorbește despre retragere. Știe de pe acum ce va face la pensie

Citește și:

Andreea Bănică nu-și mai lase fiica la școală. Motivul pentru care a luat această decizie

A fost cel mai bine plătit fotomodel din lume, dar acum a ajuns să lucreze într-un centru pentru persoane cu dizabilități