Se pare că Anamaria ar fi sunat personal la 112. Surprinzător, o ambulanţă venită la faţa locului nu a luat-o de acasă, asa cum s-ar fi aşteptat toată lumea, ci de pe stradă, potrivit wowbiz.

„Cel mai probabil Anamaria Prodan venea spre clinică singură şi nu a mai putut ajunge acolo din cauza durerilor. Salvarea a luat-o din maşina personală! Era transfigurată. Arăta cumplit. Era slăbită şi de nerecunoscut, cu părul despletit şi în trening de casă! Era pregătită, aşa cum spuneam, să mearga la cel mai apropiat spital! Cum nu a mai putut să se deplaseze, din cauză că i s-a făcut rău, s-a speriat şi a sunat la 112. În fine, tensiunea era foarte mare şi abia vorbea. O echipă medicală a preluat-o imediat şi a dus-o la  etaj să nu o vadă lumea şi apoi să o stabilizeze”, au declarat surse de la Spitalul de Urgenţă din Capitală, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro.

 

Anamaria Prodan a ajuns aseară la spital, dar pe de altă parte există persoane din jurul ei care susţin că starea de rău impresara o are de mai multă vreme. „Este îngândurată, tristă, nu iese din casă, arată ca o nălucă în ultimul timp. Ce să mai spun, nimeni nu ştie, dar ea stă mult pe la spital. De trei ori pe săptămână este la Urgenţă şi face câte o investigaţie. Se pare că nu se mai opresc problemele Anei. Oare o avea ceva grav? O boală nenorocită, ceva? Doamne fereşte”, au spus prietenii cei mai apropiaţi ai vedetei pentru WOWbiz.ro, şi ei speriaţi de ce s-a întâmplat cu ea aseară.

Vedeta TV a avut un an foarte greu, pierdându-și în urmă cu câteva luni în urmă mama. Celebra artistă Ionela Prodan a murit în luna aprilie după o luptă lungă cu boala. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

 

Citește și: