„Au fost atât de multe speculații, ea nu a stat niciodată intubată, nu a fost în comă. A fost atât de demnă și nu a știut niciodată de fapt ce are, pentru că nu am permis nimănui să spună un cuvânt. A fost o luptătoare desăvârșită, probabil știa, dar pe noi ne iubea atât de mult și avea încredere deplină. Și când mă întreba ce are îi spuneam nimic, doar că trebuie să facem niște analize”, a declarat Anamaria Prodan, într-un interviu pentru  Știrile Pro TV. Ionela Prodan a murit la spitalul Elias, unde și-a petrecut ultima lună din viață, fiind răpusă de cancerul pancreatic. 

Primele simptome ale bolii i-au apărut, în urmă cu un an

„I-am zis la un moment dată că o duc să-i fac o injecție cu Botox. Știam că știe, dar făcea tot ceea ce îi ceream eu. Dacă îi ziceam că azi trebuie să mergem cinci kilometri, cinci kilometri mergeam. Și-a dorit tare mult să trăiască și am crezut până în ultima secundă că o să o salvez. Într-un an, nu știu dacă am plecat de lângă ea de vreo 5-6 ori. Se hrănea cu reușitele mele și ale Ancăi, sora mea”, a mai spus Anamaria.

Celebra impresară a dezvăluit că primele semne ale bolii au apărut în urmă cu un an. Acum un an și ceva, dar repet a fost atât de demnă. Știam că o doare, dar nu spunea nimic”, a mai precizat Prodan la Știrile Pro TV.

Citește și: Ionela Prodan a trăit toată viața cu un mare regret. Ce o supăra pe celebra artistă de muzică populară

Ionela Prodan a plecat fericită și împăcată

„Prietenii îi spuneau Michael Jackson. Atât de multă lume o iubea şi oamenii fugeau după maşina să o atingă, era o nebunie. Dădeam oamenii la o parte să ajung la mama, a iubit-o atâta lume, incredibil (…)Nu a vrut niciodată să plece din România. ″Cea mai mare bucurie a ei am fost noi, când ne vedea pe noi râzând întinerea. Ceea ce sunt eu sunt copia ei fidelă. Când mă uit la poze, suntem identice, luptătoare, dârze, niciodată nu ne-a călcat nimeni pe picior”, a mai spus vedeta Pro TV.

Anamaria Prodan a povestit că mama ei a plecat împăcată și fericită. ”Da, fericită, a plecat atât de lin. Eu nu am văzut niciodată un om să moară, pentru că nu am fost când a murit tatăl meu. Iar acum, știi când ții un om de mână și simți totul, vibrează când e legătura puternică. Așa am simțit-o eu pe ea, că s-a dus liniștită și fericită. Vorbind cu ea acolo, că știam că mă aude, îi spuneam că tata o așteaptă. Atât de credincioasă a fost, cum sunt puțini pe lumea asta. Atât de mult credea în Iisus, încât îmi spunea: eu când o să mor o să merg în Rai, eu visez că o să cânt acolo.Ș i eu îi spuneam ”mamă, dar mai ai timp”. Dar cred că nimeni nu poate să lupte cu boala asta. Dar cum a luptat ea a fost așa de admirat”,  a încheiat vedeta Pro TV, în lacrimi.

Trupul neînsufletit al Ionelei Prodan a fost depus la capela Cimitirului Bellu. Celebra cântăreață de muzică populară  va fi înmormântată vineri.

Citește și: