Sărbătorile se anunță triste pentru Bebeto, care nu și-a văzut tatăl decât 10 minute în opt luni, de când antrenorul a părăsit domiciliul conjugal. Impresara dă vina pe amanta Corina Caciuc, care nu l-ar lăsa pe Reghe să îşi vadă copilul şi nici să îşi ajute familia.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut și l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă și cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el. Bebeto e un băiețel sensibil, duce greu povara suferinței.

Nu vrea sa-l mai vadă pe tatăl lui. Îi explic că asta e viața. Dură. Nu doresc nimănui, credeți-mă, să treacă prin ce trecem noi! Dar suntem prea buni, demni, mândri și deja mergem mai departe fericiți că am ales drumul drept în viață și că ne avem unul pe celălalt!

Reghe are lesa scurtă. Nu are voie să intre spre Snagov, nu are voie să-și ajute familia. Amanta are familie numeroasă și, dacă a prins gâsca, o jumulește bine. Și ea, și familia ei. Asta până când organele abilitate îi vor întreba rudele sărace de la țară de unde au avut bani sau de la cine să-și ia case și mașini“, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click.ro.

Anamaria Prodan, în Top 300 Capital 2021

Anamaria Prodan a intrat în Top 300 Capital 2021, cu o avere de 40-60 de milioane de euro. Sexy-impresara a explicat de unde provine averea fabuloasa cu care a pătruns în topul celor mai bogați români.

„Locul 141? Ahhh! Sunt locul 141 după ce mi-a fost sustrasă o mare parte din avere. Dar o să recuperez și o să fiu în top 50”, a spus Anamaria Prodan, pentru Fanatik.ro, făcând aluzie la plângerile penale pe care le-a depus, recent, împotriva lui Laurenţiu Reghecampf şi a iubitei acestuia, Corina Caciuc.

Vezi și Anamaria Prodan i-a făcut plângere penală Corinei Caciuc. Ce îi impută impresara

Citește și:

Pepe a împodobit bradul cu fetițele și iubita! Imagini cu noua sa ”familie”

Fiica cea mare a Angelinei Jolie s-a schimbat total. S-a transformat într-o adolescentă superbă