Lume multă, invitați speciali, designeri, fashion bloggeri și influenceri la cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week, eveniment care se desfășoară pe parcursul a două seri, 27 și 28 septembrie, în zona VIP din Iulius Town, Timișoara.

anamaria-prodanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Peste 30 de designeri și-au înscris colecțiile la evenimentul organizat de Rodica Costea și prezentat de Cosmina Păsărin. Surpriza primei seri a fost Anamaria Prodan, care a deschis prezentarea Felix Ramiro și a închis-o, totodată, alături de un superb foc de artificii. Impresara a purtat pe podium un costum de inspirație masculină, cu redingotă și pantaloni cu vipușcă, dar a atras atenția și cu accesoriile alese.

Anamaria Prodan, inel de 85.000 de euro, pantofi, de 1000

Anamaria Prodan s-a încălțat cu pantofi din vasta ei colecție de lux, optând pentru excentricii Alexander McQueen, cu ținte în zona călcâiului și a vârfului și cu toc-cui de 12 centimetri. Ca o glumă, acești pantofi, care costă 1000 de euro, sunt adevărate arme albe.

Anamaria Prodan, în culise, pe mâna make-up artistului Radu Cristian, de la „Sandra Nicoară Beauty Salon”. Se vede, în prim plan, inelul Cartier

Dar nici inelul masiv nu a avea cum să treacă neobservat. Este vorba despre celebra panteră Cartier, cu aur alb și 545 de mici diamante, smarald și onyx. Pe site-ul oficial al brandului de lux, inelul apare la prețul de 75.000 de lire sterline (85.000 de euro). Surpriză sau nu, acest inel este primit de la fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf și multți s-au fi așteptat să-l încuie și să-l uite în vreo casetă de bijuterii. Dar nu e cazul. Chiar ea ne-a mărturisit că se află în cel senin moment al vieții ei și că toate furiile s-au risipit.

„În ultima perioadă cred că m-am regăsit. Mă pierdusem pe mine în dorința disperată de a crește și de a pune în lumina reflectoarelor pe alții. Și, cumva, nici nu mai știam unde este Anamaria. Cu siguranță, Dumnezeu când a vede că situația este mult prea neagră, iar tu ești un om bun… Dumnezeu a luat de lângă mine tot ce e rău, iar vălul ăla de pe ochi s-a ridicat”, a declarat Anamaria Prodan pentru www.libertateapentrufemei.ro.

Timișoara Fashion Week, la a opta ediție

Ediția de anul acesta a evenimentului Timișoara Fashion Week a avut tematica sportivă, iar designerii prezenți cu colecții spectaculoase au respectat dress code-ul „SPORT FASHION”. Show-ul de modă se desfășoară pe parcursul a două seri, 27 și 28 septembrie, în zona VIP din Iulius Town, şi va începe la ora 19.00. „Cu multă muncă, după 4 luni, am reușit să organizăm și cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Am reușit să facem șapte ediții cu succes și ne dorim ca și aceasta să fie la fel. Prin prisma acestui eveniment vrem să promovăm oamenii talentați din industrie, dar mai ales studenții de la Universitatea de Arte, cărora le-am oferit prilejul an de an să ne bucure cu ținutele lor speciale.

Împreună punem Vestul pe harta modei românești!”, a spus Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, ediția a opta. 

Citește și: Anamaria Prodan, apariție de 1 milion de euro în oraș! Impresara face paradă cu luxul orbitor. Are ceas de 500.000 de euro și genți Hermes de toate culorile

Citește și: Anamaria Prodan și-a aniversat fiica cea mică. Ce surpriză a așteptat-o, în cameră, pe Sarah