După Simona Halep, Nicolae Botgros, Andreea Esca, Marcel Pavel, Adelina Pestrițu și Andi Moisescu, celebra impresară a luat și ea virusul Sars-Cov-2. Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit, pentru playtech.ro, tot ce s-a întâmplat în ziua în care a aflat că are COVID-19.

Din fericire, copiii acesteia sunt teferi, deoarece nu au intrat în contact cu ea. Femeia de afaceri a specificat faptul că cei trei copii erau la aeroport când i-a ieșit rezultatul testului pozitiv.

Anamaria Prodan spune că este bine și nu se îngrijorează din această cauză. Soția lui Reghecampf nu are simptome majore, însă își petrece cel mai mult timp în pat, deoarece se simte obosită, după cum a mărturisit.

„Am avut noroc că mi-am făcut testul și a ieșit pozitiv chiar în ziua în care copiii mei s-au întors în țară. Erau la aeroport când am aflat ca am Covid-19, așa că nu am apucat să intru în contact cu ei.

Mare noroc am avut, altfel le dădeam și lor. Sunt bine, momentan nu am simptome majore, dar mă simt obosită și îmi petrec majoritatea timpului în pat”, a declarat Anamaria Prodan.

De unde a luat virusul

Celebra impresară susține că a luat virusul COVID-19 la Sibiu, după ce a participat la o şedinţă a conducerii clubului Hermannstadt. Anamaria Prodan a început să se simtă rău imediat după acea întâlnire. Acuza dureri de cap puternice și febră, care nu voia să scadă. Soția lui Laurențiu Reghecampf nu a stat mult pe gânduri. Simptomele apărute au convins-o rapid să își facă testul de coronavirus, care a ieșit, așa cum se aștepta, pozitiv.

Impresara susține că se simte bine și abia așteaptă să treacă această perioadă de izolare, fiindu-i foarte dor de copii și familie.

Clubul FC Hermannstadt, la conducerea căruia se află Rebecca, fiica Anamariei Prodan, are un lot afectat serios de coronavirus, cu opt persoane confirmate pozitiv în ultimele 24 de ore.

Vezi și Care este starea de sănătate a lui Mihai de la 3 Sud-Est, după ce a fost internat la ATI cu COVID-19! Anunțul făcut de membrii trupei

Citește și:

Analia Selis și copiii ei s-au vindecat de Covid. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta, după ieșirea din izolare

Zac Efron și Vanessa Valladares s-au despărțit după cinci luni de relație