Recent, Anamaria Prodan a decis să facă lumină în ceea ce privește un subiect arzător. În contextul în care au apărut zvonuri că impresara i-ar fi cerut lui Reghe cadourile oferite, Anamaria Prodan a vrut să se știe de la ea adevărul. Astfel, vedeta a spus ce s-a întâmplat cu cadourile pe care i le-a făcut lui Reghe, inclusiv cu mașina de 450.000 de euro pe care i-a dăruit-o.

Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul”

Deși, încă în plin divorț, Anamaria Prodan a decis pentru o perioadă să nu mai răspundă anumitor provocări. Dar recentele zvonuri au determinat-o să reacționeze.

Invitată recent într-un interviu pentru România TV, Anamaria Prodan a spus adevărul despre ce s-a întâmplat cu cadourile oferite soțului, și vice-versa: „Nu mai avem nicio legătură și nici nu îmi doresc. Niciunul dintre copii (n.r nu mai are o legătură cu Laurențiu Reghemcapf).

El și-a ales Rolls-ul, eu am rămas cu Ferrari. Eu nu iau cadourile înapoi, el a luat totul înapoi și a luat și a furat. Simplu!

Îi doresc tot binele din lume… și eu și copiii. Poate vreodată, când Bebe va împlini 18 ani, va avea decența să vină să-l vadă, că până acum, a uitat”, a declarat Anamaria Prodan.

Chiar dacă vrea să pară împăcată, pe alocuri tot virulentă este și nu se poate abține să nu lovească, fie și indirect, în tatăl băiatului ei.

Mai puțin acidă a fost într-o postare recentă, în care, practic, descria filozofia sa de viață din ultima vreme. „Trebuie sa înțelegem ca atunci când ceva s-a terminat… s-a terminat! Trebuie lăsat sa dispară de langa noi pentru a face loc noului!!! TREBUIE sa îndepărtăm Raul cât de repede putem!

Cel ce dispare, pleacă spre o alta orbita si noi rămânem pe orbita pe care stam drepți si trăim frumos. Este posibil ca orbitele uneori sa se intersecteze, dar foarte rar si nu pentru mult timp! PRIVITI in viitor si nu încercați sa aduceti trecutul in prezent caci veți acumula multă suferința!

Construiți un viitor superb, plin de bucurie și împliniri! Cel ce dispare pe alta orbita nu este vrednic sa va stea alături și nu este demn sa rămână in lumea dumneavoastră! Sufletele neevoluate cad sau se întorc de unde-s luate! Va urez multă fericire și dragoste!”, scria recent Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

În cel mai recent interviu al său, anamaria Prodan a fost provocată să vorbească și despre viața sa amoroasă, dar s-a abținut. Vedeta a decis să nu vorbească despre acest lucru pentru moment, afirmând: „Sunt încă măritată! Eu am un respect și am avut un respect fabulos pentru Reghecampf și pentru familia mea. Am fost un exemplu toată viața și așa o să rămân”.

Vezi și Anamaria Prodan, „mesaj” pentru Reghe după ce au apărut pozele cu Corina Caciuc? Cum s-a pozat impresara și ce mesaj cu subînțeles a publicat

Citește și:

Raluca Bădulescu, apariție de podium, în parc! Cum arată în realitate, la 46 kg, și ce accesoriu „nebunesc” a afișat

Iulia Vântur, despre fostul iubit Marius Moga: ”Nu mi-a părut rău”. Ce spune despre relația cu Ștefan Bănică