Antrenorul a transmis ieri un mesaj pe rețelele de socializare în care preciza ca vrea să fie cunoscut ca urmare a performanțelor obținute în cariera de antrenor, nu să discute toată lumea desore viața lui amoroasă.

”Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate”.

Antrenorul CS Universitatea Craiova nu a cerut însă doar pe rețelele de socializare discreție în privința vieții sale personale, ci și la Tribunal. Acesta a solicitat ca Anamaria Prodan să nu-i mai folosească numele sau să vorbească despre el, însă acesta a suferit o primă înfrângere. Asta pentru că instanța a respins cererea formulată împotriva soției, prin care Laurențiu Reghecampf solicita să i se interzică Anamariei Prodan să folosească imagini cu el sau să vorbească despre el, indiferent dacă este vorba despre presa de la noi sau cea din afară.

În cererea formulată la Judecătoria Buftea, antrenorul a transmis că îi cere Anamariei că nu mai folosească imagini cu el sau înregistrări cu vocea sa. În 13 decembrie însă, judecătorii au respins această cerere, ce poate fi contestată de reclamant. La scurt timp după ce a primit această veste, Anamaria Prodan a postat pe Instagram și o poză cu dovada, cu certificatul de la Judecătoria Buftea și o descriere ironică: „I love you, hubby” (Te iubesc, soțule). Ulterior, Anamaria Prodan a șters postarea.

De câteva săptămâni bune, divorțul lui Laurențiu Reghecampf de Anamaria Prodan ține prima pagină a ziarelor. Impresara s-a arătat mereu surprinsă și dezamăgită de alegerile soțului ei. Antrenorul de la Universitatea Craiova anunța în luna octombrie că a depus actele de divorț, iar vedeta mărturisea că ea nu a primit nicio notificare oficială.

Recent s-a aflat și că prima înfățișare în procesul pentru despărțirea legală dintre cei doi va avea loc în luna februarie a anului următor. În tot acest timp, în spațiul public, Anamaria Prodan a făcut aproape zilnic declarații la adresa soțului ei, dar și a iubitei lui, Corina Caciuc. Impresara l-a și acuzat pe antrenor că a luat din banii familiei pentru a-i cheltui cu amanta, dar și că nu se mai interesează de copiii lui.