Anamaria Prodan a lansat trei cărți odată, într-un centru comercial din Capitală, eveniment la care a fost însoțită de fiul ei și al lui Reghe, Laurențiu junior. Impresara, care a scris două volume intitulate ”Da, sunt cea mai bună” și o carte dedicată regretatei sale mame, Ionela Prodan, a vorbit despre cărțile sale în fața unui public restrâns.

Anamaria Prodan a pomenit și de fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, moment care l-a făcut pe Reghe junior să se emoționeze până la lacrimi. Protectoare, mama lui l-a consolat imediat, iar cuvintele ei i-au impresionat pe toți cei prezenți:

„Nu plânge, Bebe! Noi nu plângem decât acasă”, l-a mângâiat impresara pe băiatul de 12 ani, vădit afectat de divorțul părinților săi.

baiatul-ei-are-12-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Anamaria Prodan a dezvăluit că fiul ei suferă enorm din cauza alegerii făcute de tatăl lui, dar și din cauză că se simte ignorat.

„În 8 luni, tatăl lui a trecut şi l-a văzut 10 minute! Copilului îi este dor de el… era idolul lui! Bebeto suferă şi cea mai importantă misiune pentru mine este să-l protejez pe el”, a spus impresara, conform Pro TV.

Un capitol întreg dedicat lui Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan și-a scris povestea vieții în două volume reunite sub titlul „Da, sunt cea mai bună!”. În cele două cărți, impresara vorbește despre cariera ei și despre viața de familie. Lui Laurențiu Reghecampf i-a dedicat un capitol întreg.

„Este viața mea, este o carte în care am pus suflet, o carte în care îmi spun viaţa. Și am un capitol tribut dedicat lui Laurențiu Reghecampf, căruia trebuie să îi mulțumesc pentru acest copil minunat, pentru Laurențiu jr.

Am învățat sa iert. Acum nu mă mai doare nimic, m-a durut când a murit mama, când a murit tata, când suferă copiii. Sunt mândră și sunt fericită că lansez această carte”, a dezvăluit impresara pentru Fanatik.ro. Amintim că recent antrenorul de fotbal a depus actele de divorț, el urmând să aibă un copil cu o altă femeie.

Vezi și Mariana Pfeiffer a răbufnit după dezvăluirile făcute de Anamaria Prodan: “Minte…

Citește și:

A murit fostul soț al Angelei Similea. Cei doi au fost căsătoriți timp de 17 ani, dar artista nu și-l amintește deloc în termeni elogioși

Fiica lui Paul Walker s-a căsătorit! E surpriză totală cine a condus-o la altar!