Solista şi Douglas au o relaţie de un an şi locuiesc împreună la o fermă, în Oregon, Statele Unite. Ba mai mult, Anamaria se declară mai fericită ca niciodată şi are convingerea că şi-a întâlnit marea iubire.

”La mulţi ani, puiule! Te iubesc pe zi ce trece tot mai mult. Mă inspiri să fiu o persoană mai bună, un partener mai bun şi un om mai bun în fiecare zi. Suntem atât de binecuvântaţi să ne avem unul pe celălalt.

La un 111 ani de iubire, sănătate şi fericire”, i-a urat artista jumătăţii sale.

Într-un alt mesaj postat pe Instagram, artista îi urează ”La mulți ani, iubirea mea! Sunt mai fericită ca niciodată de când ai intrat în viața mea și binecuvântată dincolo de cuvinte. Sănătate, iubire, viață lungă și fericită și pace sunt doar câteva dintre multele dorințe pe care le am pentru tine. Te iubesc!”, a scris ea, postând și mai multe fotografii cuplu, de genul celor pe care fanii au rareori prilejul să le vadă.

Majoritatea fotografiilor sunt chiar de la ziua lui Douglas, inclusiv de la o masă cu prietenii, la restaurant.

Anamaria-si-iubitul-ei-americanSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Douglas are şapte copii dintr-o relaţie anterioară, aşa că Anamaria a trebuit să se obişnuiască rapid şi cu rolul de mamă vitregă.

”Din cauza situaţiei cu Covidul, dar şi a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat şi am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraş şi de toate… unde să alerge Supai liber şi liniştit cât vede cu ochii.. Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea trei, dar n-a fost să fie!

De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii şi plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun effort. Aşa că ai grijă ce îţi doreşti!”, povestea Ferentz pentru Ciao.ro.

Vezi și Anamaria Ferentz, detalii despre iubitul american: ”Mi-am dorit copii întotdeauna”. Iubitul ei are 7! Unde s-au mutat cei doi

Citește și:

Ellie White, adevăratul motiv pentru care a părăsit DJ Project. În ce hal era jignită de colegii de trupă: ”Elena nu poate fi reparată nici măcat de…”

Andreea Marin a spus cu subiect și predicat ce relație are acum cu foștii soți. Ştefan Bănică Jr. e singurul cu care…