Imaginile sunt de la ziua de naștere a artistei, când iubitul a surprins-o cu o excursie la New York.

În fotografii se poate vedea că artista, care a împlinit 46 de ani – vârstă pe care nu o arată deloc – radiază de fericire la brațul iubitului ei, care este om de afaceri. Nici nu avea cum să afie altfel din moment ce a fost răsfățată la cele mai bune restaurante, a făcut shopping în cele mai luxoase magazine și a mers la spectacole la care alții doar râvnesc.

de-ziua-ei-la-46-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Click! a contactat-o pe fosta solistă a trupei Demmo, care a povestit, în detaliu, cum decurge viața și relația ei.

„Am venit pentru o săptămână la New York, să îmi petrec ziua de naștere. Niciodată nu am știut ce să fac de ziua mea, întotdeauna sărbătoresc ziua tuturor și mai puțin pe a mea…(pot numără pe degete de câte ori mi-am serbat ziua sau am făcut ceva special). În schimb, anul acesta, prietenul meu m-a surprins cu o vacanță la NYC, știind cât de mult îmi place orașul și că a fost prima mea casă în America.

Mă bucur de locurile mele preferate în Manhattan, show-uri pe Broadway, cumpărături, bineînțeles, dar mai ales de timpul de calitate petrecut împreună.

Atmosfera de sărbători este superbă aici, cea mai frumoasă din toate locurile vizitate până acum, de aceea mă întorc cu drag ori de câte ori am ocazia, mai ales că am și prieteni dragi aici”, a mărturisit Anamaria Ferentz.

La cina de ziua ei, Ferentz a purtat o rochie neagră, scurtă, cu spatele gol, care i-a pus în valoare silueta. În majoritatea pozelor de la New York, vedeta este alături de omul de afaceri american.

La New York, Anamaria Ferentz nu a ratat o sesiune de shopping în magazinul celebrei Sarah Jessica Parker din “Sex and the City”, de unde a plecat acasă cu 5 perechi de pantofi, unii mai frumoși decât alții.

Vezi și Dieta Aneimaria Ferentz: Cum arată meniul artistei acum, după marea schimbare: ”Nu am ce să mai slăbesc!”

Citește și:

Probleme în Paradis? Ben Affleck a reușit să o supere pe Jennifer Lopez! Cu ce a înfuriat-o pe artistă

Usain Bolt recunoaște că relația lui cu prințul Harry s-a stricat de când acesta a cunoscut-o pe Meghan Markle