Dacă te-ai întrebat ce face vedeta acolo, află că muzica nu-i mai ocupă tor timpul. Pentru că și-a dorit ceva stabil, lucrează în imobiliare.Lucrez în imobiliare, ca mai totdeauna de când sunt în America. Acum fac parte din echipa celor de la Pacific Holdings Group (..). Lucrez într-un birou, sunt office manager.

Uneori plec mai devreme, alteori mai târziu, la 20.00 sau poate chiar mai mult. Dar e un program destul de flexibil şi îmi place că-l pot lua cu mine la birou pe Supai, căţelul meu. Cel puţin, de vreo lună încoace, e cu mine în fiecare zi la birou, nu mai stă singur acasă.

Stau şi foarte aproape de serviciu, merg pe jos, nu stau în trafic – iar traficul din L.A. e printre cele mai aglomerate din America! – deci e perfect”, a declarat vedeta într-un interviu acordat OK! TV.

”Gratis nu cânt, ca să ştiţi!”

Legat de muzică, Anamaria Ferents declară: ”Spectacolele au fost mai rare, pentru că efectiv nu am avut cum să mă împart. Dar am fost şi la New York, şi în Portland de vreo două ori, şi aici, în Los Angeles, am avut contracte.

A fost o perioadă foarte faină, iar acum planific un show pe care o să-l susţin în New York, în luna septembrie.

Muzica rămâne marea mea pasiune, dar n-o fac doar din pasiune – gratis nu cânt, ca să ştiţi! Dar e bine să faci cât mai multe, să fii împlinit şi personal, şi profesional, şi financiar şi să-ţi duci viaţa aşa cum îţi doreşti – ceea ce mie-mi iese şi cred că acum mi-e mai bine ca oricând”, a mai spus vedeta.

Anamaria Ferentz este și foarte mulțumită de zona în care locuiește, simțindu-se privilegiată. ”Locuiesc tot în L.A. Sunt îndrăgostită de zona în care stau.

Interesant este că a fost construită în anii ’20, în perioada în care s-a născut şi bunica mea, şi tot timpul când merg pe străduţe şi văd casele astea superbe art-deco, nu mă pot abţine să nu fac comparaţia între cum trăiau bunicii mei la ţară, în 1924, şi oamenii de aici, care se plimbau cu automobile foarte fancy şi construiau case art deco şi magazine de lux.

Tocmai de aceea mă simt, cumva, privilegiată să trăiesc în acest cartier select, care degajă un aer artistic, mai boem”, a mai spus vedeta, care nua  rupt complet legăturile cu România.

Vezi și Catrinel Sandu, detalii despre nunta care va avea loc curând. Cum a convins-o iubitul american să mai dea o șansă dragostei

Citește și: