Aflată în România după o absenţă de trei ani, Anamaria Ferentz a făcut o mărturisire neaşteptatăîn cadrul emisiunii Xtranightshow de la Antena 1. Anamaria a anunțat că azi își donează ziua de naștere, în scop caritabil, undei fetițe pe nume Ana, bolnavă de cancer osos.

„Este ziua mea de naștere! Vrei să îmi faci un cadou? Donează pentru Ana. Ana Bucur, fetița de 13 ani bolnava de cancer osos. Are toate sansele de recuperare, hai s-o ajutăm împreună să aibă o viață lungă și fericită! Va multumesc din suflet!”, a scris artista și pe pagina ei de facebook.

Citește și: Cuplu neașteptat la Hollywood! Brad Pitt, cucerit de frumoasa actriță Jennifer Lawrence

Își donează ziua de naștere

Mai mult, Anamaria a anunțat că se pregătește să devină mamă și are de gând să adopte un copil.

“Măi, dragă, mi-eşti prieten sau dusman?! Nu-mi ascund vârsta! Iubesc copiii foarte mult şi de aceea şi ajut, dar eu călătorind foarte mult. Azi sunt într-un oraş, mâine în altul. Azi sunt într-un stat, mâine în altul. Un copil – trebuie timp. Dragoste am, dar timp. Iar eu dacă îl fac, îl fac. Îmi pare rău să zic asta, dar eu nu ştiu dacă l-aş lăsa. Înfiez, pot să înfiez. Sunt atât de mulţi copii pe lumea asta fără părinţi, încât eu zic că… Mi-aş dori să pot să înfiez cel puţin un copil. Mi se pare cel mai frumos lucru din lume, aşa că… Asta e dorinţa mea majoră”, a declarat Anamaria Ferentz în cadrul unei emisiuni TV.

Artista a decis să își serbeze ziua de naștere alături de oamenii dragi – familie, prieteni și cunoștințe. Petrecerea va avea loc la un cunoscut local din Pipera. “Invit prietenii, colaboratorii, toți oamenii dragi mie la ziua mea de naștere.  Este pe 14 decembrie,  dar din cauza doliului național, din respect, facem pe 18 decembrie. Toată lumea să vină fără flori, fără cadouri, fără bomboane, fără nimic, să doneze niște bănuți în contul fetiței de 13 ani, Ana, care e bolnavă de cancer și care se operează la Tel Aviv. Încerc de ziua mea să fac o faptă bună”, a precizat Anamaria Ferentz.

Anamaria Ferentz a pierdut o sarcină pe vremea când se iubea cu Marcel Toader

 

Ana Ferentz a încercat să devină mămică în urmă cu mai bine de 10 ani, pe vremea când se iubea cu Marcel Toader, însă aceasta a pierdut sarcina. Mai mult, câteva publicații au scris că artista a pierdut sarcina din cauza bătăilor primite de la omul de afaceri.

Citește și: