Cântăreața e extrem de fericită și radiază pentru că și-a găsit liniștea sufletească. În plus, iubitul său i-a demonstrat cât de mult o prețuiește și i-a făcut cadou o super vacanță la New York de ziua ei.

Deși relația lor e încă la început, bazele sunt cum nu se poate mai frumoase, a declarat chiar vedeta.

“Suntem împreună de 7 luni, îl cheamă Douglas și cred că este cea mai frumoasă relație pe care am avut-o până acum. Ori că m-am mai maturizat și văd viața diferit. Sunt mai atentă la timpul prezent, ori că pur și simplu ne potrivim de minune.

Amândoi lucrăm cu noi personal, să evoluăm zi de zi din punct de vedere emoțional și spiritual. Și cred că și asta face parte din bunăstarea relației de cuplu.

Nu am cunoscut pe cineva atât de matur emoțional până acum, dar și doritor de evoluție personală. Și cum atragi ceea ce reprezinți în momentul respectiv, așa ne-am găsit. Ne-am bucurat împreună și de o escapadă la New York, de ziua mea, și m-am bucurat foarte tare că am revăzut cu această ocazie orașul meu preferat!”, a mărturisit Anamaria Ferentz pentru Ciao.ro.

Mi-am dorit copii dintotdeauna”

Și-a dorit dintotdeauna să trăiască în natură, iar acum i s-a împlinit visul. Și-a dorit copii, iar acum are 7! 8 cu câinele ei, Supai.

”Din cauza situației cu Covidul, dar și a protestelor sângeroase din Los Angeles, în 2020, m-am cam speriat și am zis că tot ce vreau este să mă mut undeva într-un loc izolat. La o fermă, departe de nebunia din oraș și de toate… unde să alerge Supai liber și liniștit cât vede cu ochii… Apoi mi-am dorit copii dintotdeauna! Am zis mereu că voi avea 3, dar n-a fost să fie!

De câte ori îl vedeam pe Supai că se uită cu jind după copii și plângea să se joace cu ei, mereu ziceam: câinele asta o să fie fericit doar cu o casă plină de copii. Nici prin cap nu îmi trecea că voi avea deodată 7 fără să fac vreun efort. Așa că ai grijă ce îți dorești!”, a povestit Ferentz cu zâmbetul pe buze.

“Din mijlocul nebuniei din Los Angeles m-am mutat izolat în Bel Air, pentru 1 an, și apoi și mai izolat m-am mutat la prietenul meu, în Oregon, la fermă cum spun americanii… dar nu e fermă cu animale, e doar denumirea, pentru că e mult teren, singurul animal e Supai și nici el, că e al 8-lea copil și cel mai răsfățat!

E frumos cu casă plină, abia aștept să mergem cu toții în vacanță de Crăciun, la munte la zăpadă, inclusiv Supai, bineînțeles! Vă doresc tuturor un Crăciun plin de veselie în case dar și în suflete!”, a mai spus cântăreața.

Citește și:

Ce promisiune a făcut Andreea Marin când a împlinit 47 de ani. S-a fotografiat cum niciodată nu a făcut-o!

Planurile de Crăciun al Reginei Elisabeta, date iar peste cap. Ce s-a întâmplat în familia suveranei