Copiii vedetei au fost asimptomatici, iar ea a suferit doar de disconfort și lipsa gustului și mirosului. Însă prioada a fost grea din alt punct de vedere, a spus artista.

”Vă salut din balconul meu unde am petrecut multe ore in ultimele două săptămâni, departe de strada casei și uitându-ma la desenul ale copiilor mei cu “totul va fi bine” făcut acum un secol”, își începe ea epistola către fani, postată pe o rețea de socializare.

”Mi-a fost dor de Argentina, de colega mea de zbor Natalia Russo, de foștii mei iubiți care mi-au devenit prieteni, pentru ca iubirea se schimba uneori într-un mod surprinzător, de Crăciun lângă piscina in teribila caldura din vara in Tucuman (orașul meu)”, povestește ea.

”Muzica, partenera mea cea mai fidela și necondiționată, mi-a fost la ureche de câte ori și cu orice playlist am avut nevoie ca sa simt orice sentiment era musai sa simt.

Am avut război cu rabdarea mea si mi-am folosit de elementele învățate in perioada de stare de urgentă ca sa avem cu copiii un program bifând zilele cât se poate de decent”, mai povestește ea.

Însă iată ce i-a lipsit cel mai mult în această perioadă și primul lucru făcut după izolare: ”Ca sa nu sufăr, am ignorat complet, cu mare succes nevoia mea sa ma urc pe pereți din cauza lipsei de CrossFit.., dar, azi când am aflat ca sunt 100% covid free, i-am trimis un mesaj antrenorului meu, Mihai Ivan, sa îl intreb dacă ma pot muta la Forge (sala mea minunata de CrossFit) imediat!!”.

Pe scurt, pentru ea, aexperința Covid a arătat cam așa: ”Am trăit Senzațiile cât se poate de ciudate, aflând cum a murit un drag prieten de al meu (de vârsta mea) din cauza aceluiași covid pe care eu și copiii mei îl aveam și cum mulți alții s-au chinuit ca sa trăiască.

Nota: copiii mei asimtomatici și eu doar cu ceva disconfort fizic și fără miros și gust.

Covidul asta este cu siguranța un virus ciudat de imprevizibil”, mai spune artista originară din Argentina.

”Mi-am dat seama ca mai am mult de învățat din izolare… dar cât de mult!? Oare cât ne mai trebuie ca sa conștientizam de valorile adevărate din viața asta fantastica?

Străzile din București erau mult mai frumoase azi decât acum doua saptamani, am realizat ca soarele din iarna care vine imediat încă îmi încălzește ochii. Am respirat aerul fantastic din lumea de afara”, a mai spus Analia Selis, care s-a depărțit recent de soțul ei, Răzvan Suma.

Vezi și Divorț neașteptat în showbizul de la noi! Nu mai există cale de împăcare

Citește și:

Walter Zenga, atac dur împotriva soției, în plin proces de divorț: „Vreau să găsesc iubirea sinceră care să nu trădeze”

Poză de colecție cu un titan al marelui ecran. Așa arăta în copilărie. Acum are 82 de ani!