Actrița și cântăreața americană a confirmat că va deveni mămică a doua oară și că ea și soțul ei, polliticianul mexican Manuel Velasco Coello sunt în culme afericirii. Ea a postat și prima imagine cu cei doi copii ai ei.

Anahi, insarcinataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 14

 

Artista a publicat deja pe rețelele de socializare o fotografie  cu fiul ei care ține în mâini o imagine de la ecografie cu frățiorul lui, dezvăluind că va avea tot băiețel.

„Nu-mi imaginam că o să-ți mulțumesc pentru atâtea mostre de afecțiune și felicitări. Inima îmi explodează! Mă încearcă un amalgam de semntimente frumoase și un entuziasm grozav. Îmi privesc băiețelul și nu-mi vine să cred că va fi fratele cel mare! Trecem prin clipe foarte frumoase și mă rog la Dumnezeu ca totul să decurgă bine, să avem sănătate și pace. Își mulțumesc că ești tot timpul alături de mine”, a scris Anahi în dreptul fotografiei.

 

View this post on Instagram

 

Te amo bebé ❤️

A post shared by Anahi (@anahi) on

 

Actrița de telenovele și-a afișat burtica de gravidă și în revista „Quien”, unde a fost protagonista unui pictorial inedit, iar Anahi radiază de fericire.

Anahi este cunoscută din telenovele de succes, dar și grație carierei muzicale pe care o are. Rolul care i-a adus celebritatea a fost cel al Miei Collucci, din serialul de mare succes Rebelde. Din anul 2015, vedeta mexicană este căsătorită cu Manuel Velasco Coello, împreună cu care are un băiețel, Manuelito.

Citește și: