Tânăra Ana Ularu a încheiat filmările pentru „Inferno”, lungmetraj regizat de Ron Howard, în care joacă alături de unul dintre cei mai renumiți actori de la Hollywood. Tom Hanks este protagonist al peliculei, iar românca interpretează rolul secundar, Vayentha.

Ana a dat proba în luna ianuarie a acestui an, iar filmările au fost realizate între aprilie și iunie în Europa, la Florența (Italia) și în Budapesta (Ungaria). Proiectul este în prezent în etapa de postproducţie.

„Inferno” este cel de-al treilea film din franciza „Codul lui Da Vinci” și este bazat pe romanul omonim, publicat de Dan Brown, în 2013. Personajul principal este profesorul Robert Langdon, de la Universitatea Harvard, care încearcă să își recupereze memoria după ce se trezeşte într-un spital din Italia şi este diagnosticat cu amnezie. În acelaşi timp, el încearcă să oprească un bărbat care intenționează să răspândească un virus letal, a cărui structură este asociată cu renumitul poem „Divina Comedie”, scris de Dante Alighieri în secolul al XIV-lea.

A mai colaborat cu Jennifer Lawrence, Bradley Cooper și Coppola

Înainte de a juca alături de Tom Hanks, actriţa Ana Ularu (30 de ani) a mai avut colaborări și cu alte celebrități. În filmul ”Youth without youth” (2007) regia a fost semnată de Francis Ford Coppola, iar în pelicula ”Serena” (2014), Ana a jucat alături de Jennifer Lawrence și Bradley Cooper.

Credit foto: Facebook