Viața ei s-a schimbat total din 2 martie 2021, de când a născut prima dată și are o fetiță. Actrița Ana Ularu vorbește foarte rar despre viața personală, așa că atunci când o face este un eveniment. Are în CV filme și seriale foarte îndrăgite de marele public, a colaborat cu nume mari nu doar dintre cineaștii autohtoni, ci și de la Hollywood (Tom Hanks, Keanu Reeves, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper etc ). Cu toate acestea, rolul cel mai important și care i-a oferit cele mai mari satisfacții de până acum este cel de mamă. 

Ana Ularu, despre rolul de mamă: „Din 2 martie 2021 inima mea a ieșit din schelet și umblă prin lume”

Ana Ularu a povestit, într-un interviu acordat pentru Paginademedia.ro, cum se simte în această postură. „Mi-e frică de tot, constant (de când sunt mamă – n.r.). Nu-mi era frică de nimic, acum mi-e frică de tot. Puțin glumesc, dar într-adevăr este foarte bizar și frumos și crud să trăiești așa, cu inima pe-afară, pentru că data de 01 martie 2021 a fost ultima zi în care inima mea a mai fost în schelet. De pe 2 martie, ea a ieșit și umblă prin lume. Și e enorm de multă responsabilitate.

E cea mai mare bucurie posibilă să îi arăți lumea unui om și să-l vezi cum o descoperă, să vezi speranța din el și să încurajezi flacăra asta a bunătății și a speranței din el. Probabil că sunt tot felul de resorturi interne pe care nici nu-mi dau seama că le am și care s-au activat, care ajută, ajută artistul din mine și tot așa”, a declarat Ana Ularu, pentru podcast-ul „#FaceOff”, găzduit de Pagina de Media.

Înainte de a deveni mamă în viața reală, Ana Ularu a avut ocazia să întruchipeze des un astfel de rol, pentru marele ecran. „Era o glumă la un moment dat. «Arme și bebeluși», ăsta e numele biografiei mele. Dacă nu nasc, trag, cam despre asta era vorba. Cred că m-am îmblânzit foarte mult din foarte multe puncte de vedere, de când sunt mamă. Pe de o parte cred că am devenit capabilă de crimă, dacă cineva îmi răpește puiul”, a mai spus Ana Ularu, pentru aceeași sursă. 

Ana Ularu, în studioul podcast-ului #FaceOff

Ana Ularu, agentă KGB în serialul „Spy/Master”

În prezent, Ana Ularu poate fi urmărită în noul serial lansat la 19 mai de HBO MAX, „Spy/Master”, serial regizat de Christopher Smith, după un scenariu de Kirsten Peters și Adina Sădeanu, inspirat de viața lui Ion Mihai Pacepa, consilierul lui Nicolae Ceaușescu. Ana Ularu interpretează pentru această producție o agentă KGB care este pe urmele personajului principal, Victor Godeanu (inspirat din viața lui Pacepa și interpretat de actorul Alec Secăreanu). 

Pentru Ana Ularu anul 2023 înseamnă încă o premieră pentru o platformă de streaming, de data aceasta Amazon, unde s-a lansat în martie un alt serial ce o are în distribuție, alături de Toni Collette – „The Power”. 

Ana Ularu și soțul ei, Marc Rissmann, în 2021, la premiera peliculei "1883", în Las Vegas. Foto: ProfimediaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Ana Ularu este căsătorită cu actorul german Marc Rissmann. L-a’i văzut în „Game of Thrones”

Ana Ularu debutat la 9 ani ca actriță, semn că a avea părinți cu nume sonore în industria cinematografică internațională – scenariștii Mihaela și Nicolae Ularu – este de bun augur. Iar tradiția de a se manifesta artistic este moștenită și de fetița ei, care a debutat la doar două luni.

Desigur, nu doar datorită ei, ci și a tatălui – Ana Ularu este căsătorită cu un actor de origine germană, Marc Rissmann (care are în CV și roluri în celebrele serii „Game of Thrones” – „Urzeala tronurilor” și „The Last Kingdom”). Marc Rissmann are 43 de ani și s-a născut în Berlin.

Pentru că au filmat amândoi pentru „Spy/Master”, Ana Ularu și Marc Rissmann și-au putut împărți ușor responsabilătițile de părinte. „Am jucat amândoi şi am avut şi noroc, pentru că atunci când filmam eu avea el grijă de ea şi când filma el aveam eu grijă de ea. Aşa facem. Şi la sfârşitul zilei ne reunim, pentru că asta încercăm: să ţinem familia împreună. Mi se pare esenţial pentru ea şi pentru noi să ne ştim împreună într-un loc. Pentru că, altfel, munca noastră ne-ar separa foarte tare”, a mai spus Ana Ularu pentru „#FaceOff”. 

Chiar dacă Ana Ularu și Marc Rissmann sunt îngrijorați ca programul aglomerat de filmări să ne le răpească timp prețios alături de fetița lor, cea mică este deja obișnuită să-și însoțească părinții pe platoruile de filmare:

„Nu ştiu dacă îşi dă seama ce vede, pentru că ne vede şi pe mine, şi pe soţul meu pe ecran. A fost acolo la toate filmările de la «1883», serialul Parmound Plus în care joacă soţul meu, a stat nu ştiu câtă vreme pe scaunul lui Sam Elliott, şi zice «Papa» sau «Mama», dar nu cred că-şi dă seama exact ce se întâmplă”.

Citește și: Catherine Zeta-Jones și fiica ei, încântătoare la Festivalul de Film de la Cannes. Tânăra de 20 de ani a purtat o rochie „curajoasă”

Citește și: Românce la Cannes. Ce rochii au purtat Gina Chirilă și Mădălina Ghenea, pe covorul roșu