Serialul îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru bărbați din medii complet diferite, care devin prieteni prin prisma grădiniței unde copiii lor sunt înscriși.
„Într-o zi, bună zi, aș zice, m-a chemat Domnica la casting pentru un serial. Nu aveam foarte multe informații, dar atunci când am primit textul, mi-aduc aminte că am reacţionat imediat: E un text bun! Îmi place. Spun rar asta. Am ajuns, iar acolo m-am întâlnit cu Maria Marinescu, cu care lucrasem la Te cunosc de undeva și cu Bogdan Dumitrescu.

M-am bucurat să-i revăd și m-am simțit foarte în largul meu. Am dat castingul cu mai mulți actori, dar cea mai reușită probă a fost cea cu Ștefan Pavel care, iată, este unul dintre taticii din serial’’, povestește Ana Odagiu despre cum a început ceea ce avea să devină viitorul ei rol în „Bravo, tată!”.

Peste o lună și ceva, când aproape că nu mai credeam, Maria mi-a dat vestea: Ai primit rolul! Ne apucăm de treabă! Și, gata! Povestea a început! Fazele amuzante apar inevitabil la filmări, mai ales la o producţie de gen. Eu joc un cuplu cu Natanticu, sunt soția lui în serial. La o repetiție cu el și Andreea Perju (fosta soție a lui, în serial), am avut „hemoragie de râs” de fiecare dată când ajungeam la o anumită secvență!

Replica mea era simplă: Ce faci, Flavius? Stai ca prostu’? Nu faci nimic?. Numai că, atunci când eu am făcut o mică pauză după Ce faci, Flavius?, el a raspuns: Bine!. De-acolo, nu am mai putut filma nimic. Am râs încontinuu, cu lacrimi. Echipa de filmare e absolut minunată. Mă simt în largul meu și asta e atmosfera de care am nevoie atunci când lucrez.

ana_odagiu_2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Ce spune Ana Odagiu despre tăticii Fodor, Natanticu, Pavel și Vârciu

Îi știu pe toti taticii; pe Natanticu îl cunosc de o viață, de pe vremea facultății; pe Ștefan Pavel, tot de pe-atunci; pe Răzvan Fodor l-am întâlnit la multe evenimente și a fost unul dintre oamenii cei mai faini pe care i-am întâlnit la Splash! Vedete la apă, acolo unde adrenalina era maximă și unde aveam nevoie de sprijin și de generozitate, lucruri pe care atât Natanticu, care era în juriu, cât și Fodor, care era prezentator, ne-au oferit-o.

Cu Liviu (n.r. Liviu Vârciu) m-am întâlnit în cateva emisiuni tv, deci, cum spuneam, îi știu pe toti tăticii. M-am bucurat enorm să mă întâlnesc și cu Diana Cavallioti pe platourile de filmare”, povestește Ana Odagiu.

Despre Cristina, personajul pe care îl interpretează, actrița spune că este unul „ciufut” și jucăuș. Și vrea copii. Mi s-a dat liber de la producție să fac un copil în viața reală. Au zis că ar fi tare potrivit pentru personajul meu”, declară, în încheiere, Ana Odagiu.

film-bravo-tataSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Producţia ,,Bravo, tată!” îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu şi Ştefan Pavel și se anunță a fi o comedie savuroasă, care va face deliciul telespectatorilor, în fiecare duminică, de la 20.00 la Antena 1. Vom vedea cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj.

Citește și: Ana Odagiu, cununie religioasă și nuntă în weekend! Mireasa a strălucit într-o rochie simplă, dar de efect!

Citește și: Cum o cheamă pe Ana Odagiu în buletin, după căsătoria cu iubitul actor. Noi imagini de la cununie. Ce iubiri celebre au mai avut cei doi