„Cuvintele mi-au rămas mici, poveștile din spate sunt multe, așa că voi spune doar ce am spus și atunci: DA! Povestea rochiei: prima probată și instant calificată”, a scris Ana Odagiu (36 de ani) în dreptul imaginilor de la cununia cu Conrad Mericoffer. Rochia este o creație Ana Radu și vine superb pe silueta Anei Odagiu.

ana-odagiu-nunta11SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Căsătoria celor doi și fericirea pe care o emană împreună vine după o perioadă plină de încercări, pentru amândoi. Pe 9 aprilie, Monica Odagiu, sora Anei Odagiu, a trecut prin cumpăna vieții ei. Tânăra de 26 de ani a lovit mortal un bărbat, în timp ce circula regulamentar în centrul Capitalei. Victima i-a sărit, pur și simplu, în fața mașinii.

Iar Conrad Mericoffer (34 de ani) a trecut, în 2019, printr-un divorț de actrița Victoria Răileanu, cu care are un băiețel, născut în 2015. Au rămas însă amici, iar Victoria s-a logodit, și ea, la începutul acestui an.

Conrad Mericoffer a jucat în Câmp de maci (2020), Înăuntru (2019), Sacrificiul (2019), CulTour (2018), Fructul oprit (2018), Closer to the Moon / Mai aproape de lună (2014). Pentru rolul Cristi din filmul „Câmp de maci”a primit o nominalizare la Premiile Gopo 2022, la categoria cel mai bun actor în rol principal.

Citește și: Decizia luată de Monica Odagiu, la trei săptămâni de când a lovit mortal un pieton

Citește și: Familia tânărului accidentat mortal de Monica Odagiu, prima reacție. ”Nu s-a sinucis, că nu avea de ce”

Citește și: Cine este Monica Odagiu. Actrița, față în față cu familia victimei. Primele detalii despre pietonul accidentat mortal

Citește și: Interviu EXCLUSIV Monica Odagiu: ”Recent, mi-am luat și eu zborul din cuib”