În cazul ei nu a fost așa, susține ea: ”Deocamdată totul e perfect și mă bucur că am făcut asta”, spune ea într-un filmuleț pe Instagram, de după intervenție.

ana-morodan-inainte-de-a-intra-in-operatieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ana Morodan a oferit deja primele declarații după ce a ieșit din operație. Așa cum o cunoaștem deja, Ana Morodan este plină de viață și de amuzament, chiar dacă abia ieri a fost operată.

A fost dureros sau nu?

Cu zâmbetul la purtător, Ana Morodan a mărturisit că operația a fost un succes și că se simte bine.

”Ei, acum că nu mai am burtă, că am avut toată viața, și am abdomen, chiar și lucrat și sculptat, am și nasul pe sus…

Dar dincolo de ironii și sarcasme, a fost o procedură care a promis și s-a ținut de cuvânt că este nedureroasă, am avut norocul să fiu operată de un medic specializat pe genul ăsta de proceduri estetice.

Mă simt foarte bine, ca de obicei, de fiecare dată când am o procedură chirurgicală și trebuie să stau în spital sau să mă duc în concediu, am un spor de muncă de nu vă pot povești”, a explicat Ana Morodan pentru Spynews.

Amintim că nu demult, vedeta a suferit și o operație la sâni, una de micșorare și de ridicare. Ana Morodan a promis că foarte curând va posta pe rețelele de socializare fotografii ”înainte și după”, fiind foarte mulțumită de rezultat.

„Așa-i de fain cu sâni mai mici! Nu pot să-ți povestesc. Nu mă mai doare spatele, pot să mă îndrept, e mult mai bine. Plus că, cred eu așa, că sânii mici, acum de la o vârstă, dau și o alură mai fresh.”, a declarat recent Ana Morodan.

Când va vedea Ana Morodan rezultatul final

Acum, Ana Morodan așteaptă cu sufletul la gură să treacă peste perioada recuperării și să vadă rezultatul final, cel mai probabil peste o lună.

În ciuda celor auzite, Ana Morodan a avut parte de o operație nedureroasă și nici nu va rămâne cu semne.

”A fost foarte bine, mă simt foarte bine, nu am dureri, nu am avut complicații, așteptăm acum câteva săptămâni, poate o lună, să se așeze și vă arăt abdomenul meu lucrat chirurgical”, a declarat ea.

”Țineți-vă ca ies Kim Kardashian!”, a promis vedeta, care a fost nevoită să apeleze la această intervenție pentru că, oricât slăbea, nu reușea să scape de depunerile de grăsime de pe abdomen. Chiar și atunci când era foarte slabă – 45 de kilograme – țesutul adipos era tot acolo, spune ea.

Vezi și Ana Morodan nu se ascunde: iubește banii și “preferă să plângă în lux decât pe bicicletă”: “Pot să-mi permit orice”

Citește și:

Prezentatoarea noastră TV a plecat în Kenya în vacanță și a ajuns să adopte doi copii: „Am trăit un real șoc!”

Cât o costă pe Anda Adam pantofii într-o singură lună. Suma este incredibilă: „Colecția mea depășește 500 de perechi de pantofi”