La sfârșitul lunii trecute, Ana Morodan își anunța cu nonșalanță fanii că urmează să ajungă pe masa de operație. Aparent fără pic de emoții, dornică de a avea o nouă imagine, vedeta s-a lăsat pe mâna specialiștilor pentru o intervenție chirurgicală efectuată la nivelul sânilor. A fost operată chiar de soțul Andreei Berecleanu.

Vedeta, posesoare a unui bust generos, a decis să apeleze la o operație prin care să-și micșoreze și ridice sânii. Zis și făcut! Doar că acum ”Contesa” a șocat pe toată lumea cu aparițiile sale.

Fosta concurentă a show-ului din Asia a fost luată la întrebări de cei din mediul online, îngrijorați fiind, după ce vedeta și-a etalat vânătăile de pe corp.

Plină de vânătăi pe piept și brațe și pe piept, ea a explicat că este unul dintre cazurile mai pușin fericite când astfel de efecte apar și că nu toate femeile care se operează au parte de aceste urmări.

Influencerița a explicat că vânătăile de pe corp, pe care nu încearcă să le ascundă, sunt cauzate de sensibilitatea pielii sale.

dupa-operatia-la-saniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Operația prin care a trecut nu cauzează aceste semne tuturor pacienților, apune vedeta, însă ea se numără printre cele care au avut acest ghinion. Important este, declară blonda, că lipsesc durerile, iar starea sa este una foarte bună.

”Pentru că mă întrebați, dar și pentru că mi se pare că e de datoria mea să vorbesc despre tot procesul, dacă am început să vorbesc despre asta… Cum arată partea mea de sus, după operație…

Să știți că nu toată lumea are aceste vânătăi, dar eu am o piele care se învinețește foarte repede și ăsta e motivul. Eu așa am pielea, dar nu mă dor, sunt ok, nu mă dor nici sânii. Sigur, există un disconfort, pentru că port o bustieră care strânge, dar atât”, a spus Ana Morodan pe Instagram.

Ulterior, în stilul caracteristic, plin de umor, Contesa digitală, așa cum este cunoscută în mediul online, a anunțat că peste doar două zile va scăpa de bandajele de pe sâni. Moment în care, toți cei apropiați ei se vor bucura de o fotografie cu noul ei bust, după cum a promis ea.

”Dar abia aștept ziua de miercuri, să-mi dau bandajele jos și să-mi văd sânii, eu și toți prietenii mei, că o să-i pun pe toate grupurile, ca să știți”, a mai continuat vedeta.

Vezi și Ana Morodan nu se ascunde: iubește banii și “preferă să plângă în lux decât pe bicicletă”: “Pot să-mi permit orice”

Citește și:

Cum se menține Cristina Spătar la 50 de ani. Alte vedete se ascund pe după degete, dar ea spune fățiș cum stau lucrurile! Imagini incendiare din vacanța la Monaco

Andreea Esca, întâlnire de gradul zero cu bărbatul care i-a schimbat destinul: “Dacă nu era băiatul ăsta, nu eram la televizor”