Vedeta a postat o imagine în care apare pe patuld e spital, alături de bunul ei prieten, Claude Mauvert, însă le-a dezvăluit prietenilor virtuali că nu ea este cea care are probleme, ci Claude, care a venit la medic aparent pentru o banală răceală, dar a fost interneat de urgență, pentru că medicii i-au descoperit o viroză ce-i putea pune viața în pericol.

 

 

View this post on Instagram

 

Ce nu se vede in social media: faptul ca @claude.mauvert a venit marti dimineata sa ceara o reteta crezand ca are o banala raceala si datorita unei echipe de medici foarte bine pregatiti a descoperit ca ‘banala raceala’ era o foarte serioasa viroza la inima cu simptomele similare unui infarct. A fost internat pe loc si monitorizat non-stop de atunci, iar noi ne-am mutat #theMoffice – ul aici. Nu trece minut in care sa nu realizam cat de norocos a fost Claude ca a venit la @sanador.romania, unde o echipa de profesionisti practic si-au dedicat toata priceperea si energia sa-l trateze si sa elimine orice risc. Si nu, medicii de aici nu stiau cine e. Nu a fost favorizat, nu a fost tratat preferential. A fost tratat cu decenta, consideratie si responsabilitate, asa cum ar trebuie abordata orice situatie, chiar daca aparent este minora, dar in realitate te poate costa viata. #SanatateaCaStildeViata #SpitalulClinicSanador

A post shared by Ana Morodan (@anamorodan) on

„Ce nu se vede în social media: faptul că @claude.mauvert a venit marți dimineață să ceară o rețetă crezând că are o banală răceală și datorită unei echipe de medici foarte bine pregătiți a descoperit că banală răceală era o foarte serioasă viroză la inimă cu simptomele similare unui infarct. A fost internat pe loc și monitorizat non-stop de atunci, iar noi ne-am mutat #theMoffice-ul aici. Nu trece minut în care să nu realizăm cât de norocos a fost Claude că a venit la […], unde o echipă de profesioniști practic și-au dedicat toată priceperea și energia să-l trateze și să elimine orice risc”, a scris Ana Morodan, pe pagina ei de instagram.

 

„Și nu, medicii de aici nu știau cine e. Nu a fost favorizat, nu a fost tratat preferențial. A fost tratat cu decență, considerație și responsabilitate, așa cum ar trebui abordată orice situație, chiar dacă aparent este minoră, dar în realitate te poate costa viața”, a ţinut să adauge fosta concurentă a show-ului de Antena 1.

 

Citește și: