Recent, într-un interviu pentru Ciao, vedeta a mărturisit că vrea să-și micșoreze sânii. E o decizie grea, pentru că au slujit-o cum nu se poate mai bine. Însă e nevoită să facă acest pas, pentru propria sănătate.

”O să fac asta cred că destul de curând. Am o problemă că un pic m-am îngrășat în ultima vreme foarte mult! Nu știu de ce, cred că am mâncat iar pe bază de stres sau pur și simplu îmi place să mănânc. Mai trebuie să slăbesc câteva kilograme și da, o să îmi fac micșorare de sâni pentru că la vârsta mea nu mai pot, coloana mea nu mai poate sta dreaptă, știi.

Sânii sunt foarte grei și o trag în jos și nu mai poate sta dreaptă și atunci e o problemă medicală. Dar în același timp am fost jumătate de viață cu sânii mari, a fost superb! Nu am stat în viața mea la o coadă! Splendid! Dar vreau să văd și cum e cu sânii mici, adică cum e să porți o rochie fără bretele, fără să îți prinzi aici scoci”, a mărturisit ea deschisă.

”Mamă, frate, câte am rezolvat eu cu sănii ăștia! Nu am stat la coadă niciodată, în puii mei!”

”Și operația la sâni mi-o doresc pentru că știu că e o problemă medicală. dar în același timp mă gândesc „Mamă, frate, câte am rezolvat eu cu sănii ăștia! Nu am stat la coadă niciodată, în puii mei! A fost așa o chestie, de mi se deschidea ușa mai simpatic la restaurant. Dar acum om vedea și cu sânii. Chiar nu cred că felul în care arată cineva îi definește aura sau sexualitatea sau carisma.

Iar pentru mine primul lucru pe care îl am și l-am avut în viață și mă bucur și îi mulțumesc lui Dumnezeu, este o carismă exraordinară! Repet, cred că și în costum de pinguin dacă mă duc undeva și-mi dau drumul la carismă, s-a terminat!”.

a-programat-mai-multe-operatiiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Și nu e singura îmbunătățire la care vrea să recurgă. Vedeta are în plan și o lipoabsorție. ”Cred că o să fac și o lipoabsorbție, pentru că provin dintr-o familie de femei care pun foarte mult pe burtă, dar nu despre asta este vorba și despre faptul că am nevoie de grăsimea mea să o injectez în anumite articulații cu care am probleme.

Asta e o glumă, adică nu e o glumă, dar e real, dar sinceră să fiu eu abia aștept să fac și lipoabsorbția ca să nu se mai pună în veci pe burtă.

Știi ce cred? Că suntem într-un punct al evoluției în care dacă poți să beneficiezi de anumite ajustări la tine, să le faci! Asta nu înseamnă că după ce o să fac asta o să mănânc la fel de mult, pentru că îmi doresc de foarte mult timp să mănânc sănătos și cred că am ajuns la vârsta în care îmi dau seama că vitalitatea nu se mai regenerează ca la 20 de ani și atunci îmi dau seama că trebuie să o ajut cu tot felul de salate de ton, că mănânc de 2 săptămâni…”.

Și pentru că a venit vorba despre greutate, iată la ce număr de kilograme se simte bine vedeta noastră. ”Mi-aș dori să fiu ca și cum am fost acum 2 ani la 43 de  kilograme. Deși toată lumea mi-a zis că arăt bolnăvicios, dar eram perfect sănătoasă! Pentru că alea sunt  kilogramele mele pe care le-am avut toată viața și în general, repet, eu provin dintr-o familie cu femei slabe dar acuma sincer nu o să mor, eu mă simt super bine, sincer, cu mine!”.

Vezi și Ana Morodan nu se ascunde: iubește banii și “preferă să plângă în lux decât pe bicicletă”: “Pot să-mi permit orice”

Citește și:

Ce se întâmplă în prezent cu părinții Andreei Tonciu, după ce tatăl ei s-a încurcat cu menajera

Irinel Columbeanu confirmă căsătoria Monicăi cu Mr. Pink. Ce conflict a avut cu milionarul chinez legat de Irinuca