Cea supranumită Contesa digitală a ales ca de acum să-ți trăiască diferit viața. În cadrul unui interviu recent, Ana Morodan a dezvăluit că în prezent are 5 iubiți. Mai mult, bărbații știu unii de ceilalți și nu au nicio problemă cu acest lucru.

„Iubiții mei mă plac așa cum sunt! În zilele în care am treabă, stau la casele lor, dar în weekend se întorc multe scaune și multe licori.

De ce să am unul, dacă pot să am cinci? E ca și cum mi-ai cere să am un singur inel. Ei știu unul de celălalt. Nu sunt orgii, așa cum vă imaginați! Fiecare vine în ziua lui, e totul organizat”, declarăî ea, a povestit Ana Morodan în cadrul unei emisiuni de televiziune, conform wowbiz.ro.

”Ce-ți închipui, că mă iubesc de se tăvălesc pe jos?!”

”Nu am propus nimănui nimic. Eu am zis că nu vreau relație serioasă, nu vreau să mă căsătoresc. Vrei? Bine, superb!

Ei știu unul despre celălalt? Ce-ți închipui, că mă iubesc de se tăvălesc pe jos?! Doi au făcut COVID-19 și am rămas doar cu trei o perioadă, ceea ce a fost cam plictisitor. Fără glumă, toți sunt niște oameni fără responsabilități, niciunul dintre ei nu este căsătorit.(…)

Eu le-am spus că dacă mai aud de la ei că îi fascinez o să le spun să cumpere o vitrină. Puneți-mă în vitrină și stați și uitați-vă la mine! Mergem și noi în dormitor? Lasă cu fascinarea. (…)

Am făcut și un top al celor cinci, dar ei nu o să știe niciodată, pentru că asta îi ține lângă mine”, a povestit tânăra bloggeriță și femeie de afaceri.

Despre fostul ei iubit, cel lângă care a rămas 8 ani, Ana declara că e un bărbat ”foarte smart”, pe care îl admiră și alături de care a crescut din toate punctele de vedere.

Vezi și Bruce Willis, în izolare cu fosta și actuala soție și cu cei cinci copii ai săi, chiar și cu iubiții lor

Citește și:

S-au despărțit sau nu? Gabi Bădălău aruncă bomba! Nimeni nu se aștepta la asta!

Alina Laufer, prima imagine din spital. Noi informații despre starea bebelușilor