Cu îndrăzneala sa savuroasă, cu sinceritatea debordantă, vedeta a spus fătă ascunzișuri lucrurilor pe nume, explicând la ce intervemții se supune în mod regulat, pentru a-și păstra aspectul de femeie fatală, veșnic proaspătă, dar sofisticată.

Cum de reușește să-și păstreze imaginea impecabilă și aerul aristrorat? Simplu: „Am înțeles niște principii simple! Oricât am vrea, după 30 de ani crema nu mai intră până în profunzime. Trebuie să bagi un anumit tip de lichid înăuntru sau un anumit cocktail de vitamine.

Da, îmi fac toate lucrurile astea. Am patru fire (lifting facial cu fire – n. red.) în față ca să-mi facă lifting aici și aici (ochi si pomeți).

Nu mi-am modificat nasul, cred că se vede mai mult decât clar că nu l-am modificat. Nu mi-am modificat încă gușa, dar probabil că o voi face, deși îmi pun un tip de soluție aici (la bărbie), care îmi ridică un pic barba în față, ca să nu se mai vadă gușa”, a declarat Ana Morodan la Antena Stars.

Cu toate acestea, vedeta vrea să își păstreze un aspect natural al chipului și nu vrea să își altereze trăsăturile naturale cu intervențiile estetice.

Ana Morodan mai spune că de când a slăbit considerabil, bustul nu mai este ceea ce ea își dorește și mărturisește că există posibilitatea să apeleze și la un impant mamar.

De asemena, cea supranumită Contesa digitală mai are și acid hialuronic aplicat la nivelul buzelor: “Când mi-am pus prima dată în buze mi se părea că sunt Pamela Anderson. M-am dus a doua zi și am spus «mie mi-a trecut efectul mai vreau»„,mai adaugă vedeta.

Vezi și Ea e vedeta de la noi cu cinci iubiți! ”Fiecare vine în ziua lui, e totul organizat”

Citește și:

Mama lui Dan Bălan a stat două luni internată din cauza infecției cu Covid! Cum se simte, la 62 de ani

Dan Bittman, adevărul dureros despre despărțirea de mama copiilor săi. De fapt cine nu și-a dorit căsnicia