Ana Morodan, cea supranumită „Contesa digitală” datorită activității ei de influencer, a revenit pe rețelele sociale după aproape o lună de absență. Nu cu vreo campanie publicitară sau cu vreo ședință foto, ci cu un mesaj în care recunoaște că se află într-o perioadă de regăsire și de introspecție. Ana a publicat o poză nouă pe Instagram, în care apare nemachiată, dar retușată cu ajutorul unui filtru, îmbrăcată în pulover alb și cu o beretă neagră, pe cap.

Dar mesajul este mai important decât poza. Ana Morodan a decis să își pună la dispoziție platformele online atât de urmărite, pentru a ajuta alți oameni să devină influenceri ai propriilor afaceri. Ea va publica pe Facebook și pe Instagram mesajele primite în privat, de la diverși urmăritori, care au nevoie să facă un anunț, să promoveze o afacere, un brand.

„În ultimele săptămâni am primit cele mai bune lecții de la viață. Am primit noroc cu carul, gesturi frumoase, gânduri și vorbe minunate. Am primit dragostea familiei mele de prieteni, când nu credeam că e posibil să ai așa ceva fără legături de sânge. Am primit o rețea invizibilă de oameni care au avut grijă de mine, am primit critici sănătoase, sfaturi blânde și încrederea că oamenii sunt buni.
Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială.

Suntem pe Insta si pe Facebook o comunitate de vreo 600.000 de oameni foarte mișto, pe bune (I so, so admire you, my amazing people!). Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune. Vă dau wall-ul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit.

Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți.

Aștept, vă mulțumesc și mă duc să mai fac o meditație până plec la terapie. Pe jos! Pusipa, da, m-am întors în viața mea”, a scris Ana Morodan, pe Instagram.

Ana Morodan, plasată sub control judiciar pentru 60 de zile

Ana Morodan a fost reținută pe 28 martie după ce a fost oprită de două ori în trafic, în decurs de câteva ore, și ar fi fost prinsă băută la volan și sub influența drogurilor. Ea a fost eliberată după 24 de ore și plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

Ea a negat că ar fi condus băută sau sub influența drogurilor, susținând că „singura greșeală” a fost că a condus cu permisul suspendat. „Într-adevăr, am făcut o greşeală şi am condus fără carnet. Eu nu am consumat şi nu folosesc niciodată droguri. Am o reţetă de la medic, care conţine benzotamină”, a spus Ana Morodan. Ea a spus că luase medicamente pentru somn pentru că are insomnii. Apoi, într-un mesaj publicat pe Instagram, ea a recunoscut că se confruntă cu mari probleme de ordin emoțional.

Citește și: Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Citește și: Ana Morodan, prima reacție după ce a ieșit din arest: „Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”