Totul s-a întâmplat în ultima zi de filmare din acest sezon al reality-ului de pe Antena Stars și chiar vedeta a fost cea care a povestit totul. De altfel, chiar ea se afla la volan în momentul în care bolidul a acroșat un camion.

Ana Morodan a făcut accident

Vedeta se afla la volanul mașinii în momentul în care s-a produs accidentul. Ana Morodan a încercat să schimbe banda, dar nu a apreciat corect distanța față de camionul care se afla în față, iar colțul din partea stângă a acestuia a fost lovit și a agățat aripa din dreapta a mașinii.

Ana Morodan era în drum spre Horezu, pentru a filma ultima emisie a acestui sezon. Vedeta a anulat totul din cauza accidentului și a avut un mesaj către fanii ei.

„Tuturor celor care faceți accidente, să nu vă panicați prea tare, este doar tablă. Grav era să-mi fi pierdut un inel cu diamante, că atunci muream. Sau să-mi fi sărit o unghie. (…)

Deci Horezu, dacă ne așteptați azi, așteptați-ne mâine. Mai avem de așteptat să vină domnul Marius să ne ia. Trebuie să eliberăm mașina și eu sunt cu jumătate de casă în mașină”, a spus Ana Morodan, cu detașarea obișnuită.

În urma impactului, mașina vedetei a fost destul de avariată. La scurt timp după impact, Ana Morodan a coborât din bolidul ei de lux și a analizat cât de afectat este autoturismul din cauza accidentului în care a fost implicată.

Mai mult, a postat pe Instagram o poză realizată cu 16 minute înainte de accident, când poza ca o divă lângă bolidul ei, și o alta după accident, în care se vede că bijuteria ei de mașină a fost serios avariată.

”Fix cu 16 minute inainte sa demonstrez Din Nou ca I am the best driver ever”, a scris ea mai în glumă, mai în serios.

asa-poza-cu-cateva-minute-inainte-de-accidentSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Vedeta a mai fost implicată într-un accident

Ana Morodan a mai fost implicată într-un accident rutier în urmă cu câteva luni. Vedeta a intrat la momentul respectiv cu bolidul de lux într-o mașină de gunoi, care era staționată pe partea dreaptă a străzii.

Iată că vedeta a făcut accident pentru a doua oară, dar nu pare prea afectată de faptul că bolidul ei de lux a fost avariat. După cum se poate vedea, Ana Morodan și-a păstrat calmul și a așteptat pe cineva să vină să ia mașina după impact. Ba a mai avut și timp de glume.

Vezi și Ana Morodan, plină de vânătăi și cu niște răni greu de privit. Primele imagini după operația la sâni

Citește și:

Donald Trump, extrem de afectat la înmormântarea primei lui soții, Ivana Trump. Fostul președinte al SUA a fost însoțit de Melania

La 41 de ani, Jojo se confruntă cu probleme de sănătate, din cauză că și-a ținut prea mult copiii în brațe. Avertisment pentru toate mămicile!