O căzătură a dus la această situație deloc ușoară, pentru că e vorba despre o ruptură de ligament, după cum a dezvăluit chiar ea. În următoarea perioadă, influencerița va avea nevoie de o cârjă pentru a se deplasa.

Care este starea Anei Morodan, după ce a alunecat pe o scară

Pe Instagram, influencerița a postat mai multe imagini în care apare în timp ce merge ajutându-se de o cârjă. Într-o postare, Ana Morodan dezvăluie că știa că luna e una potențial problematică, din zodiacului chinesc, dar nu se aștepta chiar la așa ceva.

„Feng Shui a zis pentru Șobolanul de Lemn o lună cu peripeții…”, a scris Ana Morodan, pe Instagram.

„Noah…am alunecat pe o scară, mi-am rupt ligamentul (…) Și eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus”, mai spune ea.

nevoita-sa-mearga-cu-carjaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Ana Morodan, moment de sinceritate

Ana Morodan a avut un moment de sinceritate, în urmă cu câteva zile, atunci când a spus că de mică a fost învățată să fie puternică și să își ascundă emoțiile sau zilele în care se simte vulnerabilă, lucru pe care l-a observat și în mediul online.

„In this era of my social media usage aș vrea să normalizez și momentele de fragilitate. Alea pe care nu le-am arătat niciodată pentru că așa am fost învățată de mică: să fiu puternică și lipsită de manifestări sensibile în public. Și de aia am ajuns un model de succes pentru multă lume, dar o fată atât de nefericită pentru mine și în ochii mei”, spunea Ana Morodan, pe Instagram.

”Așa că azi aș vrea să vă spun tuturor care ați fost educate sau self educate, ca mine, că e ok să nu fii bine. Și e ok să nu fii perfectă în fiecare zi. Și prostia pe care am zis-o eu acum 3 ani și o zic multe blogheoze acum, cum că suntem aici să inspirăm, nu să fim plângăcioase, e un bulls**t. Toți avem nevoie să știm că și cei pe care îi urmărim au zile nașpa!”, a scris Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

Ce a spus instanța în cazul Anei Morodan

Ana Morodan a rămas sub control judiciar, după ce magistrații au luat o hotărâre în privința sa. Decizia a venit ca urmare a faptului că Ana Morodan a condus mașina personală având permisul suspendat și sub influența unor substanțe interzise, iar în plus, a refuzat recoltarea de probe biologice. Ca urmare a acestor acuzații, s-a stabilit că va rămâne sub control judiciar până la următoarea verificare, însă nu mai mult de 60 de zile.

Ana Morodan, reținută după ce a fost prinsă la volan sub influența drogurilor și a alcoolului

Faptele pentru care Ana Morodan a fost trimisă în judecată au avut loc pe data de 21 iulie și implică trei capete de acuzare. Totul a pornit de la incidentul din luna martie, când vedeta a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor rutieri, provocând un accident în care au fost implicate două autovehicule.

Ana Morodan, prima reacție după ce a ieșit din arest: „Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită”

În momentul respectiv, Ana Morodan a fost depistată cu o alcoolemie de până la 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și se afla și sub influența unor substanțe interzise.

Vezi și Ana Morodan a revenit pe Instagram. Ce poză a publicat și ce decizie a luat după problemele cu legea: „M-am întors în viața mea”

Citește și:

Ce spune Violeta Bănică despre părinții ei. Cum e să fii fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică

Cum a ajuns Florin Zamfirescu să doarmă în cimitirul Bellu: „N-aveam unde să dorm”