Ana María Orozco poate da lecții de stil și eleganță oricărui femei, după cum se vede în imaginile postate de ea pe contul ei de instagram, unde pozează ca un adevărat fotomodel. Ea a împlinit pe 4 iulie vârsta de 46 de ani, dar arată mai bine ca la 20 de ani.

După apariția în telenovela de succes, notorietate și faima câștigate peste noapte au devenit copleșitoare pentru Orozco, care a luat decizia neașteptată de a se retrage timp de trei ani din viața publică, refuzând să mai apară în telenovele. „A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine”, a declarat actrița, referindu-se la faptul că s-a speriat pentru că, brusc,  presa voia să știe cât mai multe lucruri din viața ei privată. „Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la  adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele”, a mai explicat aceasta.

Betty cea urâtă, la începutul și la finalul telenoveleiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

În mod uimitor, Orozco a atras admirația oameniilor și a devenit foarte iubită interpretând,  culmea, rolul unei tocilare urâte, ci nu al unei femei incredibil de frumoasă, așa cum se întâmplă de obicei. În film, eroina, pe nume Beatriz Pinzon Solano,   se îndrăgostește de șeful ei, unul dintre cel mai râvniți burlaci.  Cu breton, părul prins în coadă, cu haine nepotrivite deloc pentru vârsta ei, ci mult mai bătrânicioase, și cu aparat dentar, ea reușește să cucerească inimile tuturor și la final se transformă într-o femeie frumoasă așa cum este și în viața reală.

 

Betty cea urâtă” este singura telenovelă columbiană care a intrat în Cartea Recordurilor. Ultimul episod al producției a fost declarat de  prestigioasa publicație cel mai succes din toate timpurile. Acesta a prezentat nunta dintre „Don Armando”, interpetat de actorul Jorge Enrique Abello, și „Betty” (Ana Maria Orozco ).

Citește și: