Show-ul „America’s Got Talent: All-Stars!”, care adună toate talentele, din toate țările, a intrat în cea de-a cincea săptămână și ne-a oferit motive de bucurie. După dansul impecabil al lui Darius Mabda, de săptămâna trecută, o altă româncă îi lasă cu gurile căscate pe jurați, nume mari în industria de divertisment: Simon Cowell, Heidi Klum și Howie Mandel.

Este vorba despre Ana Maria Mărgean (13 ani), fetița care s-a apucat de ventrilocie în pandemie, și care a câștigat 120.000 de euro și premiul cel mare la „Românii au talent” sezonul 11.

Aceasta a fost invitată la America’s Got Talent: All-Stars, unde a impresionat cu calitățile sale vocale, abilitățile de ventriloc, dar și cu umorul debordant, anunță protv.ro. După momentul de excepție de pe scena America’s Got Talent: All-Stars, juriul s-a ridicat, impresionat, în picioare.

ana-maria-margean-a-uluit-publicul-si-juriul-zamerica-s-got-talent-all-stars-momentul-ei-este-senzational_2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Simon Cowell, impresionat de Ana Maria Mărgean: „Cea mai bună dintre cei mai buni”

”Nu e de mirare că ai câștigat Românii au talent. Ești incredibilă, ești superbă, cânți minunat, îmi place prietenul tău blănos și momentul a fost și amuzant, pe deasupra”, a spus Heidi Klum. 

”M-am amuzat. Nu pot să cred povestea ta, că te-ai apucat de ventrilocie în timpul pandemiei. Adică, nu ai nici măcar doi ani de experiență. Asta a fost senzațional”, a spus Howie Mandel.

”Faptul că tu ai căutat online, că te-ai inspirat de la oameni care au participat la America’s Got Talent înseamnă că ești o vedetă AGT All-Star! Fanii te vor adora!”.

”Este palpitant să vezi cea mai bună dintre cei mai buni”, a declarat și Simon Cowell. ”Adică, ești foarte amuzantă!”. 

În nici 24 de ore, momentul ei de la America’s Got Talent: All-Stars a strâns peste 800.000 de vizualizări, iar comentariile incredibile: ”Este mai presus de senzațional”, ”E fenomenală, România ar trebui să fie mândră de ea”, „E genială”, „Are pachetul complet, are tot ce-i trebuie pentru a deveni un superstar”, „Cred că ar trebui să câștige! Este uimitoare, modestă, talentată în atât de multe feluri și frumoasă! Merită să aibă propriul ei show în Vegas. Aș merge cu siguranță la Vegas pentru a o vedea cântând”.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Ana Maria Mărgean (Românii au talent): ”Lumea păpușilor este una perfectă”

Citește și: Darius Mabda, câștigătorul „Românii au talent”, a uimit America. Ce i-au spus Simon Cowell și Heidi Klum pe scena de la „America’s Got Talent”

Citește și: Carina Veghiu și momentul magic de la „Românii au talent”. Cine e fetița cu voce ireală, care a primit golden buzz de la Andi Moisescu

Citește și: Reacții dure după momentul lui Rareș Prisăcariu, de la „Românii au talent”: „Mai rar am văzut ceva mai trist”, „Lăsați copiii să aibă copilărie”. Ce spune psihologul