Ana a renunțat la actorie și a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Devenită o scriitoare de succes, ea a renunțat chiar să mai folosească și rețelele de socializare Instagram și Facebook. Însă, recent a publicat o postare nouă pe blogul ei  pentru a transmite un mesaj,  în urma dispariției subite a bunei ei prietene, Edith Gonzalez.

Colchero a publicat o imagine cu ele două din filmul „Inimă sălbatică”, unde erau surori, alături de textul: „Draga mea, Edith, ne vom aminti mereu de tine cu multă dragoste”.

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie, la vârsta de 54 de ani, după ce cancerul a recidivat în luna mai. Actrița și-a petrecut ultimele două săptămâni din viață, într-un spital din Mexic. Inima ei s-a oprit pentru prima dată pe 9 iunie, însă medicii au reușit atunci să o readucă la viață, însă a doua oară când inima ei s-a oprit, din păcate,  Edith a renunțat să mai lupte și nu a mai putut fi salvată.

Ana Colchero a ales să trăiască în singurătate

Ana Colchero a devenit celebră pentru rolul de excepție în telenovela „Corazon Salvaje'(n.r.-„Inimă Sălbatică’) din 1993, unde a intereptat un rol negativ, Aimeé de Altamira, tânăra care încerca să distrugă frumoasa poveste de iubire dintre Edith Gonzalez și Eduardo Palomo , vrând să cucerească inima lui „Juan del Diablo’. Însă, în ciuda relației lor din film, Ana și Edith au devenit prietene foarte bune, pe parcursul filmărilor.

Deși au trecut 26 de ani de atunci, Colchero este incredibil de frumoasă și la 51 de ani și continuă să atragă atenția presei prin acțiunile ei, devenind o scriitoare faimoasă în Mexic, economistă și o militantă activă a drepturilor omului.

postare Blog Ana ColcheroSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

În 2002, ea a mai apărut în doar două telenovele, iar apoi a renunțat definitiv  la actorie, dedicându-se în întregime scrisului, publicând cărți de succes, pe teme politice și sociale,  precum „Entre dos fuegos”,  „El otro lado del Tiempo’, Los Hijos del Tiempo’, care fost nominalizat la premiul pentru Cea mai bună cartea mexicană în 2012′, iar cea mai recentă carte publicată de ea este intitulată „Hacemos Muertos’.

Ana Colchero nu a avut noroc în dragoste

Toți banii și i-a investit în acțiuni prin care sprijină indienii din statul Chiapas. Deși este bogată, frumoasă și are succes, ea nu prea a avut deloc noroc în dragoste. În 2000, s-a căsătorit cu antropologul Jose del Val, cu 18 ani mai în vârstă decât ea, însă mariajul lor a durat doar câțiva ani, ajungând la divorț, iar de atunci Colchero nu a mai fost văzută în prezența altui bărbat. Îndrăgita actriță a renunțat să mai caute iubirea și ales să trăiască în singurătate pentru a se putea dedica scrisului și activităților caritabile.

Citește și: