Ana Baniciu și Edy Kovacs trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 3 ani. Artista radiază de fericire în brațele partenerului ei. Pe 24 septembrie 2023, cei doi s-au căsătorit religios, iar relația lor merge de minune.

Viață nouă, casă nouă! De fapt nu chiar nouă, pentru că este vorba despre o casă încarcată de istorie cea în care urmează cuplul să se mute. O casă foarte dragă Anei, dar care vine cu multe provocări.

Este vorba despre o casă cu etaj care a aparținut bunicilor Anei, unde vedeta și-a petrecut o parte din copilărie, o casă care, peste doi ani, va împlini un secol!

„Noi ne mutăm într-o casă care peste doi ani împlinește un secol. Este o casă în zonă protejată și este un proiect foarte îndrăzneț.

Am știut de la început în ce ne băgăm, nu e o casă pe care o faci cum ai face-o. Ești limitat la anumite chestii. Nu poți să pui termopan la geamuri, trebuie să le faci din lemn, cresc costurile foarte mult, totul e extra. Lemnul trebuie să fie masiv peste tot. Exteriorul trebuie să-l faci identic, sunt 7.000 de modele și trebuie să ai grijă de ele.

Este casa în care eu am copilărit, este casa bunicilor mei. Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, pentru că au considerat că e foarte mare și bunica mea era obsedată de curățenie.

Are aproape cinci metri înălțime tavanul. Are și o scară uriașă, interioară, care trebuia urcată și coborâtă și a fost închiriată, timp de 20 de ani, unui singur om.

Este un prieten de-ai noștri, turc, zic prieten pentru că a intrat în familie, îi zice bunicii mele «mami».

Anul ăsta, a fost o discuție atât de ciudată, a trebuit eu să mă duc la el, să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta și că vrem să ne mutăm.

Și îmi era aiurea, cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute”, a spus Ana Baniciu pentru CanCan.ro.

Ana Baniciu, despre moartea celei care i-a dat viață: „Odată ce îți pierzi mama, devii femeie” Mărturisiri despre femeia pe care Mircea Baniciu a refuzat să o ia de soție

Ana Baniciu, momente grele: „Au spus că trebuie să fiu operată de urgență, pe creier”

ana-baniciu-in-curtea-casei-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 19

Un proiect foarte costisitor

Ea și soțul ei au apelat deja la serviciile unei arhitecte pentru amenajarea casei. Chiar dacă este un proiect costisitor, Ana și Edy consideră că această casă reprezintă o bijuterie și doresc să îi crească valoarea și să se bucure de ea.

„Noi nu avem toată casa. Avem partea de sus și încă o bucată din partea de jos. Mai avem o vecină jos, dar casa are 150 mp utili, cu două terase mari, cu curte. E o casă cum ne trebuie nouă.

Lucrăm cu o arhitectă foarte mișto (…) care ne-a făcut un super proiect. Și o să fie o combinație, cu profile și tavanul, vintage, dar pe partea de amenajare o să fie și un pic elegant și modern. E un proiect îndrăzneț, e clar un proiect costisitor.

Dar am zis să facem casa asta, pentru că e o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea ei și stăm în centrul orașului, că ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult zona asta de nord, dar acum nu o mai pot suporta și am zis că vreau să plec de aici!”, a mai adăugat Ana Baniciu.

Vezi și Ana Baniciu și Edy Kovacs s-au căsătorit. Primele imagini de la cununie. Ce ținută simplă, decentă și frumoasă a avut solista!

Citește și:

Cum l-a cunoscut Elena Lasconi pe actualul soț, după divorțul de la 22 de ani. Ce l-a rugat atunci pe Dumnezeu. S-au căsătorit la mănăstire, în straie populare

Adda, în culmea fericirii! Cântăreața a terminat tratamentul pentru boala Lyme! Ce i-au spus medicii: ”Plâng ca un copil!”