Cântăreața și soțul ei au trecut prin cele mai cumplite momente ale vieții lor când s-au văzut în mijlocul războiului din Israel.

”Nu ne mai dorim absolut nimic”

În aceste momente, cei doi au revenit în siguranță în România, însă traumele cu care s-au întors din zona de război vor rămâne mult timp în sufletul lor.

Din acest motiv, cei doi nu își mai doresc să plece din România în perioada următoare. Vacanța în Tel Aviv a fost un cadou pe care l-au primit după nuntă, însă acum nu mai vor să plece nicăieri, ceea ce e de înțeles. Nu vor decât să stea în liniște acasă, în România.

De asemenea, Ana Baniciu a dezvăluit că dacă ar merge într-o altă vacanță, destinația ar trebui să fie într-o zonă foarte liniștită, ferită de lume.

Cântăreața nu mai vrea să ajungă în zone aglomerate sau în destinații turistice foarte cunoscute. Cei doi își petrec acum timpul relaxându-se și încercând să își revină din șocul pe care l-au trăit.

”Momentan nu mai vrem să plecăm nicăieri. Edy a fost foarte panicat și chiar mai avea o plecare cu prietenii în Amsterdam, în câteva săptămâni, și și-a anulat plecarea, pentru că am zis că este momentul să stăm acasă, aici suntem în siguranță, România este în siguranță. Nu ne mai dorim absolut nimic”, a declarat Ana Baniciu pentru Antena Stars.

Cei doi au plătit 3.500 lei să se întoarcă acasă

Ana Baniciu și Edy Kovacs au căutat în disperare o variantă ca să se întoarcă acasă, deoarece foarte multe zboururi au fost anulate.

În cele din urmă cei doi au găsit bilete de avion, pentru care au plătit suma de 3.500 lei. Mai mult decât ei au plătit Dan și Mădălina Badea, aflați și ei în Israel în momentul bombardamentelor, ale căror bilete de avion au costat 2.000 dolari.

Și Raluka a revenit în țară în aceeași zi cu Ana Baniciu și Edy Kovacs.

Care a fost primul lucru pe care l-au făcut Ana Baniciu și Edy Kovacs, după ce au ajuns în țară

De nedescris a fost bucuria celor doi când au călcat pe pământ românesc! Când au pășit în România, cei doi au putut în sfârșit să respire ușurați. S-au rugat și i-au fost recunoscători divinității pentru ajutorul pe care l-au primit în momentele în care nu știau dacă vor scăpa cu viață din infern.

Ana Baniciu a spus că aceasta a fost cea mai grea experiență vieții ei, din care este fericită că a reușit să scape cu viață.

”L-am îmbrățișat pe Edy și ne-am rugat să se oprească toată nebunia asta din care am plecat. I-am mulțumit lui Dumnezeu că suntem acasă și suntem teferi.

A fost cea mai grea experiență pe care am trăit-o vreodată. Am ajuns acasă, dar încă ne revenim”, a delcarat Ana Baniciu pentru același post TV.

Ruby a reușit și ea să se întoarcă în țară. Ce i-a spus bunica ei

Ruby a reușit și ea să se întoarcă în România teafără și nevătămată. Cântăreața a trecut prin clipe de panică în Israel, unde se afla pentru a merge la concertul lui Bruno Mars, în Tel Aviv.

Bunica ei a fost cea care s-a temut cel mai tare pentru viața ei, femeia certând-o, în stilul său.

Dupăc e a strâns-o tare-tare în brațe, femeia nu s-a putut abține: ”Mânca-te-ar mamaia de frumoasă! Ești frumoasă! Dacă te împușcau ăia? Dacă luai foc acolo?”, i-a spus bunica nepoatei.

ana-baniciu-si-raluka-in-tel-aviv-inainte-de-bombardamenteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și:

Victor Pițurcă, declarații în premieră despre soția lui: „Am fost mare norocos să dau peste o femeie extrem de echilibrată. Sigur, că așa mi-am crescut-o și eu”

Lovitură de teatru! Iubitul Andreei Bălan are un băiat de 10 ani! ”Nu am ascuns niciodată copilul” Primele fotografii cu Luca