Simplitate, bun gust, decență și multă iubire. Așa poate fi caracterizată cununia civilă dintre Ana Baniciu (30 de ani) și Edy Kovacs (43 de ani), care s-au căsătorit după 3 ani de iubire. „Azi, noi doi, viitori miri. Puțin stresați, nu vă mint”, a scris Ana Baniciu pe Instagram, în drum spre Starea Civilă. Acolo, emoțiile s-au mai risipit, căci au spus, amândoi, un „DA” hotărât. Imagini video, mai jos. Nunta urmează luna aceasta și va fi „o petrecere nebună”.

Extrem de discretă cu viața personală, Ana a ales să vorbească despre relația pe care o are cu Edy Kovacs și despre pregătirea nunții lor, pentru că „de la Edy am aflat cum este să fii într-o relație și ce înseamnă o relație cu adevărat. Cumva a fost primul meu iubit, iubit… Primul pe care l-am dus acasă la ai mei”, spunea solista, recent, în podcastul „DilEMMA”, realizat de Emma de la Zu.

„Avem o legătura mai specială, suntem foarte asemănători și atunci lucrurile sunt mai simple. Am crescut cu aceleași credințe, principii. Avem o relație frumoasa, nu e nimic distructiv. Suntem norocoși ca ne-am găsit, în momentul potrivit, nici mai devreme, nici mai târziu”. Cei doi sunt pe ultima sută de metri cu pregătirea nunții din septembrie, un eveniment pe care și-l doresc „un moment intim, o nunta elegantă, dar și cosy. O petrecere nebună, ca noi”.

ana-baniciu-cununie-2SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Cum s-au cunoscut Ana Baniciu și Edy Kovacs

„El lucrează în domeniul Horeca și noaptea e DJ, pune muzică. Ne-am cunoscut printr-o prietenă comună, care stătea perete în perete cu mine. Într-o seară l-a chemat pe Edy, atunci el mi-a dat coronavirus. După, a avut grijă de mine și uite că suntem împreună. Și avem planuri mărețe. Ne înțelegem foarte bine, tata e foarte mândru și fericit că se înțelege bine cu Edy și cu familia lui. E fericit că am găsit un om bun, așa cum își doreau. A fost cererea în căsătorie, dar așteptăm să treacă pandemia, pentru că vrem să avem o petrecere relaxată nicidecum stresantă”, povestea Ana Baniciu, pentru Click!, în octombrie 2021.

ana-baniciu-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

De fapt, Edy Kovacs este chiar proprietarul mai multor restaurante din Oradea, din Capitală, și de la malul mării, mai exact din Eforie Nord. Afacerile sunt ale părinților lui, dar tânărul este foarte implicat, și el, în business-ul familiei. Edy a avut o relație și cu Calina Roman, fata Catincăi Roman.

Din păcate, mama Anei Baniciu nu a ajuns să o vadă mireasă pe fiica sa, pentru că s-a stins din viață în mai anul trecut. Solista a fost profund marcată de moartea mamei și a vorbit, de multe ori, despre relația specială cu ea. Doliul a fost motivul pentru care a amânat cununia cu Edy, dar iată că, în zi de sărbătoare, a ajuns să îi devină, în sfârșit, soție.

Citește și: Ana Baniciu, despre moartea celei care i-a dat viață: „Odată ce îți pierzi mama, devii femeie” Mărturisiri despre femeia pe care Mircea Baniciu a refuzat să o ia de soție

Citește și: Ana și Mircea Baniciu, prima piesă împreună: „Mama, am făcut piesă cu Tata! Am împlinit visul nostru!”

Citește și: Iubirea complicată dintre Mircea Baniciu și mama Anei Baniciu. Femeia a murit în puterea vârstei. „Ghinionul nostru a fost să nu ne înțelegem”