Petrecerea de nuntă a fost una total pe măsura așteptărilor lor. Ana Baniciu și Edy Kovacs au rupt ringul de dans la propria nuntă și au dansat ”pe limba lor”, fără a ține cont de toți ochii ațintiți asupra lor.

S-au simțit excelent împreună, nu au vrut să fie eleganți și scorțoși, iar voia bună a fost nota serii.

mircea-baniciu-si-a-condus-fata-la-altarSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

Ana Baniciu a purtat o rochie albă lungă superbă, iar ulterior s-a schimbat într-una scurtă, care să-i permită să se miște în voie. Cât despre mire, acesta a purtat un costum de baie închis la culoare, cu papion.

Cei doi s-au cununat religios afară, în aer liber, într-un cadru de poveste.

Atmosfera de la nuntă a fost întreținută, printre alții, de Raluka, dar și de socrul mic, Mircea Baniciu.

Mirii au fost prea ocupați ca să se simtă bine, așa că nu au postat imagini de la nuntă. Au făcut-o însă invitații. Monica Munteanu a postat dansul electrizant al mirilor, dar și imagini de la cununia religioasă.

La fel a procedat și Roxana Ionescu, care a surprins mai multe imagini și cu nuntașii, sau Horia Brenciu, care a susprins momentul în care Mircea Baniciu cântă la nunta fetei sale.

Ana Baniciu anunțase că nu va exista dansul mirilor

În urmă cu câteva săptămâni, Ana Baniciu anunța că la nunta ei nu va exista dansul mirilor. Iată, însă, că nu s-a ținut de cuvânt.

„Vrem să fie o nuntă pentru noi, nu vom avea nici dansul mirilor, ne caracterizează nunta și ne dorim ca prietenii noștri să înțeleagă că noi am organizat nunta pe sufletul nostru.

Tatăl meu mă va conduce la altar. În rest, nu vom avea tradiții la nuntă. Eu am zis că nu voi cânta la nunta mea, dar nu voi avea cum să nu fac asta.”, spunea Ana Baniciu, la Antena Stars. Și, într-adevăr, Ana Baniciu a urcat pe scenă împreună cu Raluka.

Vezi și Cum s-a schimbat viața Anei Baniciu de când s-a măritat. Detalii despre apropiata nuntă

Citește și:

Sophia Loren, operată de urgență. Ce s-a întâmplat cu actrița, care zilele trecute a împlinit 89 de ani

Cum arată fratele Monicăi Bîrlădeanu. Între ei e o diferență de 6 ani. Mesajele care spun totul despre relația celor doi