Ana Baniciu și Edy Kovacs au o relație de mai mult timp, însă până acum au dorit să fie cât se poate de discreți și să nu ofere prea multe amănunte despre viața de cuplu.

Cu toate acestea, îndrăgita artistă nu a putut să țină numai pentru ea vestea cea mare, așa că le-a transmis celor care o urmăresc că se pregătește să îmbrace rochia de mireasă, căci tocmai ce s-a logodit cu iubitul ei.

ana-baniciun-si-iubitul-eiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Edy Kovacs și Ana Baniciu trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Bărbatul a cerut-o în căsătorie pe artistă după o relație îndelungată, iar aceasta i-a răspuns imediat cu „DA” hotărât, entuziasmată că va purta în curând rochia de mireasă.

Artista le-a dezvăluit fanilor că se simte binecuvântată, iar viitorul ei soț este tot ceea ce și-a dorit vreodată: „Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, @edykov, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie!

Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic (imi tremura genunchii ca la asia express)!”, a scris Ana Baniciu, pe contul ei de Instagram.

Familia Anei Baniciu îl adoră pe Edy Kovacs

Părinții Anei Baniciu se bucură extem de mult că artista și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche.

Cântăreața declara, în urmă cu ceva timp, că Edy Kovacs este considerat deja parte din familie și se înțelege foarte bine cu mama și tatăl ei: „Toată lumea ne admiră. Şi familia îl place, se bucură pentru mine. Tata a cunoscut şi el, în sfârşit, un pretendent. Mă tot întreba, dar nimic…

Şi mama l-a cunoscut, e treabă serioasă. Nu ştiu când va fi nunta, nu ne grăbim, suntem tineri, vrem să ne distrăm”, povestea Ana Baniciu, cu ceva vreme în urmă, în cadrul unei emisiuni tv.

Vezi și Fiica lui Mircea Baniciu se iubește cu un fost al Cruduței: ”E treabă serioasă! E primul cu care m-am afişat”. Ce spune tatăl ei despre acesta

Citește și:

Rona Hartner a divorțat oficial. Ce cadou de despărțire i-a făcut Herve

Șerban Copoț, confesiuni despre viața de familie: „Soția are, de fapt, patru copii!”