Ana Baniciu este una dintre cele mai apreciate artiste în prezent. Cu un tată celebru, mulți cred că a trăit în puf. Adevărul e că a avut și ea parte de situații deloc simple de viață. Concret, fiica lui Mircea Baniciu a suferit un accident când avea doar șase anișori, în urma căruia medicii i-au zis că va trebui să fie operată pe creier.

Căzătura care putea să o coste viața

Ana Baniciu a povestit că totul s-a întâmplat în timp ce era în vacanță la munte, alături de prietenele ei și familiile acestora. Artista, pe atunci doar o copilă, a adormit pe un pat supraetajat, iar în timpul somnului, aceasta a căzut, impactul fiind unul violent și cu urmări.

„În anul 2000 aveam șase ani și eram la munte, la prietenii noștri cei mai buni de familie și la fetele lor, cu care petreceam foarte mult timp. Maică-mea a avut treabă la București, eu am rămas cu taică-meu acolo după Crăciunul și Revelionul petrecute tot acolo.

Și a zis taică-meu că mai rămânem acolo și eu nu voiam să mă despart de copii. Nu știu de ce și cum, ei bine, noi dormeam în niște paturi suprapuse. Patul suprapus nu avea bară din aia care să te țină, în caz că noaptea cazi și… am căzut. Am căzut noaptea în timpul somnului, practic, în timp ce dormeam.

Ce a urmat a fost nasol. În căzătura mea am spart și un pahar. Erau destul de înalte paturile suprapuse, erau din lemn masiv. În mod curios, nu mi-am spart capul, să curgă sânge, deși impactul a fost foarte puternic”, a dezvăluit Ana Baniciu pe contul ei de TikTok.

Ana Baniciu; „Taică-meu era terminat”

Artista a povestit că tatăl său s-a panicat foarte rău, astfel că a luat-o imediat și a dus-o la spital. În urma unui CT, medicii au descoperit că Ana avea un hematom lângă creier, din cauza impactului puternic.

În urma mai multor investigații, s-a hotărât ca tânăra să urmeze un tratament cu antibiotic, deoarece era mult mai riscantă operația.

„A doua zi m-am trezit vomitând, nu am mai cooperat așa cum cooperam. Eram foarte bleagă, dormeam non-stop. Taică-meu s-a speriat, evident, s-a urcat în mașină, a venit la București. I-a spus la interfon mamei să coboare, eu eram întinsă în mașină pe bancheta din spate. Taică-meu era terminat.

Am ajuns la Floreasca și acolo mi s-a făcut un CT. Medicii au spus că, din cauza impactului foarte puternic, am un hematom lângă creier și trebuie să fiu operată de urgență pe creier, adică să mă chelească și să mă taie.

Aici mi-am dat seama ce responsabilitate are un părinte. Nu a fost nicio repercusiune. Am stat două săptămâni în spital. M-au ținut pe antibiotice, nu mai știu ce mi-au dat în perioada aia.

Cert este că părinții au ajuns la concluzia că e mult mai riscant să mă opereze decât să nu mă opereze. După șase luni, am fost la Timișoara, am făcut RMN-ul și nu mai aveam nimic. Eram curată ca lacrima”, a continuat să povestească Ana Baniciu.

Ana Baniciu și-a sărbătorit zilele trecute bunica. Ce surpriză emoționantă i-a pregătit artista

Viața e cu rele și bune. Iar la capitolul bune se înscrie și întâlnirea de zilele trecute a artistei cu bunica ei, căreia i-a făcut o surpriză nesperată.

Bunica artistei și-a sărbătorit ziua de naștere. Doamna Aura a împlinit 80 de ani, iar cu ocazia acestei zile extrem de speciale, artista i-a pregătit o surpriză emoționantă.

Artista s-a dus în orașul ei natal, în Târgu Jiu, fără a-i spune bunicii că vine la ea.

a-avut-noroc-cu-carulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Cântăreața a sunat-o când a plecat de acasă, însă i-a spus că are câteva treburi de rezolvat și i-a închis, apoi a sunat-o când a ajuns la poartă și a rugat-o să iasă acolo, deoarece un curier i-a adus ceva din partea ei. În momentul în care bunica ei, doamna Aura, s-a dus la poartă, Ana Baniciu a surprins-o pe aceasta cu un tort spectaculos și i-a cântat „La mulți ani!”.

Vezi și ”Nunta oricum nu trebuia să aibă loc” Anunțul făcut de Ana Baniciu, după moartea mamei!

Citește și:

Pepe a împlinit 44 de ani. Secrete din trecut, iubiri, sacrificii și ambiții. Ce făcea artistul pentru bani: «Nu mi-a fost rușine să fac acest lucru»

Serghei Mizil, operat pe inimă: ”Mi-am făcut un stent și am plecat să beau un spriț”. Cât a durat operația și cât l-a costat