Așa cum era de așteptat din partea ei, a făcut anunțul într-un mod cu totul original. A început o postare pe Instagram atacând un lanț de fast-food, după care, în ultimul rând al postării, a aruncat bomba: ”Și apropo, vom avea un băiat”.

Starul scenei de stand up comedy a adăugat și o fotografie care o înfățișează, alături de soțul ei. Judecând după instantaneu, Amy mai are foarte puțin până în momentul în care va deveni pentru prima oară mamă.

 

View this post on Instagram

 

Hey! We love @chancetherapper and hate to be the ones to tell him that Wendys is the only fast food chain refusing to protect farmworker women from sexual assault and rape in the fields. This is true. Please read that sentence again. Message for the people in charge: Instead of spicy nuggets, we want food that is harvested with dignity NOT violence. Please join the @fairfoodprogram and #BoycottWendys link in my bio of how you can help. Also we are having a boy. ?

A post shared by @ amyschumer on

Pe întreg parcursul sarcinii, vedeta a postat fotografii arătând evoluția corpului ei, de viitoare mamă. Fără false pudori, s-a pozat în lenjerie intimă, cu burta proeminentă la vedere.

Zilele trecute, Amy posta un alt mesaj către fani, spunând, mai în glumă, mai în serios: ”Vi se și vouă că sunt însărcinată de multă vreme? Probabil devine enervant pentru voi faptul că încă sunt gravidă.

Ia imaginați-vă cum naiba mă simt eu”, a scris actrița.

Amy a recunoscut în mai multe rânduri că nu e o sarcină simplă, la un moment dat fiind chiar internată în spital, din cauza stărilor pronunțate de rău (de care a suferit și Kate Middleton în toate cele trei sarcini). La fel ca soția prințului William, Amy suferă, chiar și în al treilea trimestru de sarcină, de Hyperemesis gravidarum, o formă severă de greață și vărsături.

Vezi și Actrița Amy Schumer este însărcinată cu primul copil. Genial cum a făcut anunțul

Citește și: