“Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport. Merg la trei săli diferite, nu una”, a recunoscut ea recent.

La 37 de ani, Amna are o siluetă de vis. Vedeta a povestit cum reușește să se mențină în formă și care sunt procedurile la care apelează.

Blondina cheltuiește lunar 1.000 de euro pe lună pe tratamente cosmetice, manichiură și sală, iar rezultatele sunt pe măsură, căci Amna arată mereu ca scoasă din cutie.

Mai mult, vedeta a dezvăluit că merge de trei ori la trei săli de forță diferite, ba chiar și-a amenajat o mică sală de sport în mansarda casei. Unul dintre sporturile pe care îl practică vedeta este boxul.

,,Îmi place să merg la box. Am griji acumulate, ca orice om, şi nu mi-a venit să cred cât de stresată eram înainte de-a începe boxul şi ce bine e să te descarci în ring. Fac box o dată sau de două ori pe săptămână.

De menţinut în formă mă menţin cu pilates şi cu sală, unde încerc să-mi dezvolt musculatura pe lung şi nu pe lat, eu neavând o înălţime prea mare. Îţi jur, când dau în sacul acela, simt cum nu mai am nicio problemă.

Pilates fac de două ori pe săptămână şi sală, tot de două ori pe săptămână. Deci de vreo şase ori pe săptămână fac sport. Merg la trei săli diferite, nu una.”, a declarat Amna pentru okmagazine.ro.

Amna și fostul ei soț au divorțat în vara anului 2019, după un mariaj de 9 ani. Fostul cuplu are împreună un fiu, David, în vârstă de 6 ani.

Amna, despre noul ei iubit

În prezent, solista formează un cuplu cu un bărbat a cărui identitate nu-și dorește să o facă publică.

Amna a vorbit anul trecut despre noul ei iubit și despre al doilea copil

„Este un om puternic, foarte puternic, și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, (el mă ajută/susține”, a spus Amna despre actualul ei iubit.

„Când par extrem de fericită, nu o să știi dacă plâng noaptea sau nu. În momentul în care pic, mă ridic de 30 de ori mai sus”, a continuat ea.

Vezi și Alexandra Stan, artista care investește mii de euro în accesorii și haine: „Încă umblu cu mașina lui taică-miu”

Citește și:

Maria Dragomiroiu, bătută cu bestialitate de fostul soț: ”Am stat un an de zile fără niciun fir de păr”

Ce se întâmplă cu Theo Rose: „Sufăr din mai multe motive”