Deși sunt despărțiți, cei doi par să mai aibă multe lucruri de împărțit. E clar că relația lor nu e total încheiată.

La aproximativ doi ani de când și-au spus adio, încă mai există neînțelegeri, ranchiună și tot felul de sentimente între Amna și fostul său soț. Pe rețelele de socializare ale cântăreței a apărut recent un mesaj, în care vedeta dezvăluie faptul că tatăl copilului său a încercat să ia legătura cu ea de mai multe ori.

Pe lângă acest lucru, fosta concurentă de la Survivor România a mai făcut o declarație șocantă. Aceasta a mărturisit faptul că știe pe cine încearcă bărbatul să cucerească, dar acest lucru nu o deranjează, ba chiar îi dorește fostului său multă fericire. Ea știe cât adevăr este în cele spuse.

”M-ai sunat să vezi ce mai zic… Nu înțeleg de ce mă suni pe mine. Am văzut pe cine seduci. Sper să o iubești și ai tăi să o iubească.

Sper să vă faceți viața voastră. Roata se întoarce mereu”, se arată în postarea misterioasă a Amnei, pe Instagram.

Deși mesajul se vrea unul împăciuitor, în care artista pretinde că nu-i vrea decât binele fostului, finalul sună oarecum a amenințare și oglindește faptul că socotelile dintre cei doi nu sunt încheiate.

Amna, despre motivul divorțului

Amna nu a vrut să intre în detalii legat de motivul divorțului. A spus însă suficient. „Este un mare zbucium în mine pe care l-am scris pe hârtie și apoi l-am înregistrat în studio. Și am vrut să împărtășesc cu voi trăirea mea pe care bănuiesc că și voi o trăiți din plin.

Cred că nu mai avem timp de absolut nimic și cred că am intrat în așa-zisă cursă a șobolanului.

Încercăm să facem tot timpul bani, afaceri, să fim de succes și uităm de cea mai importantă parte a sufletului nostru, familia.

Și ne trezim uneori, mult-mult prea târziu, când poate oamenii noștri dragi nu mai sunt lângă noi sau când copiii noștri au crescut”, spunea artista, în urmă cu ceva timp.

Vezi și Amna, de pe patul de spital, după operația la bilă: ”Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt”

Citește și:

Cu cine s-a iubit Claudia Pătrășcanu înainte de Gabi Bădălau. N-a avut liniște niciodată. Groaznic cum a fost părăsită

Prințul Harry și Meghan Markle au recunoscut că au mințit în interviul pentru Oprah