Cântăreața trece prin momente grele, o recunoaște chiar ea.

Cântăreața le-a spus fanilor în urmă cu puțin timp că s-a infectat cu noul coronavirus. Asta, deși a făcut tot ce se putea pentru a rămâne în siguranță.

După ce în ultimele zile nu a mai fost prezentă pe conturile sale de socializare, ieri vedeta le-a spus fanilor care e motivul pentru care absentează din mediul online.

Cântăreața le-a mărturisit urmăritorilor de pe Instagram că inevitabilul s-a întâmplat și că și ea a fost infectată cu noul coronavirus. Starea ei nu e tocmai cea mai bună, din moment ce a ajuns la spital.

Direct din unitatea medicală, artista le-a povestit fanilor ce se întâmplă cu ea în aceste momente.

”Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic, să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști. Nici nu știu ce să mai zic. Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc. ”, a spus Amna de pe patul de spital.

Vedeta a mai spus și că nu știe și nu înțelege de unde a luat virusul, pentru că și-a luat toate măsurile de precauție.

Cântăreața a suferit recent o operație

Boala vine după ce, în urmă cu două luni, Amna a ajuns de urgență pe mâna medicului. Problemele sale de sănătate, existente deja, s-au agravat în competiția unde a participat, Survivor, una extrem de solicitantă din toate punctele de vedere. Artista avea probleme cu fierea, iar medicul a decis să o opereze.

Intervenția a fost una destul de dificilă, presupunând inclusiv anestezie generală.

”Dragii mei, am ieșit de la Terapie Intensivă chiar acum jumătate de oră. Știu că așteptați răspunsul meu, să vă spun cum sunt. Operația a ieșit super. Mulțumim lui Dumnezeu că nu au fost complicații. Dureri am, bineînțeles”, spunea Amna la scurt timp după operație.

Vezi și Amna, de pe patul de spital, după operația la bilă: ”Dacă nu ați văzut ceva mai galben de atât, eu sunt”

Citește și:

Emily Burghelea a născut, după un travaliu de 24 de ore! Prima imagine cu fetița ei!

Vica Blochină, despre cel mai trist moment din viața sa: ”Atunci am regretat că am făcut copilul cu omul acela”