Cântăreața susține că micuțul răcea foarte des și de fiecare dată foarte puternic. Din fericire, medicii turci au i-au pus un diagnostic lui David, iar acum cântăreața e mult mai liniștită, chiar dacă asta nu înseamnă că problemele s-au rezolvat.

Nimic nu e mai greu pentru o mamă decât să-și vadă fiul bolnav, iar Amna a trecut prin momente delicate cu băiețelul său în vârstă de 8 ani. Micuțul David răcea de fiecare dată foarte puternic, iar de cele mai multe ori cântăreața a mărturisit că a ajuns cu acesta la spital.

David-are-8-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

De ce boală suferă fiul Amnei. Diagnosticul primit de la medicii turci

Din cauza răcelilor mult prea agresive, David ajungea să fie internat și să stea la perfuzii și sub tratament. În zadar a căutat artoista noastră să afle un diagnostic.

În cele din urmă, vedeta a hotărât să meargă cu acesta în Turcia, pentru mai multe investigații, iar acolo a aflat și de ce suferă copilul de fapt.

Acolo a aflat că fiul ei are un astm pe baza unei alergii la ciocolată. Pare ceva simplu și ușor de evitat, însă realitatea e că adesea se ajungea la bronșită sau pneumonie.

”Ne-am întors din Turcia. Am descoperit cu astm pe bază de alergii, care nu ne dădea pace și nu înțelegeam ce se întâmplă. Am făcut niște investigații și în țară. De-a lungul anilor răcea foarte puternic și nu înțelegeam de ce… I s-a activat acest astm pe bază de alergii, dar era alergic la ciocolată. Dimineața mânca cereale cu ciocolata, mânca foarte des ciocolată”, a povestit Amna în podcastul ”Acasă la Măruță”.

Băiatul vedetei e sub tratament

Amna se bucură că în sfârșit s-a aflat de ce afecțiune suferă fiul ei, iar vedeta mărturisește că deja de 7 luni acesta se afla sub tratament și lucrurile par să evolueze spre bine. Ea susține că acesta știe că trebuie să ia tratamentul în fiecare zi și respectă cu strictețe indicațiile medicului.

Artista a precizat că va merge curând la control în Turcia pentru a afla în ce stadiu se mai află boala și mărturisește că deja se văd progrese uriașe.

”Acum suntem sub un tratament de 7 luni de zile, vom merge la control și vom fi bine cu siguranță”, a mai zis Amna.

Vezi și Amna s-a reinventat după divorț: “Merg la trei săli de sport!” Cât investește lunar în ea

Citește și:

Derapajele lui George Buhnici. Blogger-ul nu e prima abatere. A comis-o cu războiul din Ucraina: „Să nu mai mănânc desert azi că cineva suferă undeva?”

Este unul dintre cele mai apreciate modele plus size, are un tată celebru, va împlini curând 30 de ani și este extrem de mândră de formele sale voluptoase