”Au fost momente în viața mea când nici măcar nu am mai știut cum mă cheamă. A fost foarte, foarte greu. Fiecare moment greu prin care am trecut m-a construit să fiu o mama mai bună pentru David. El este cel mai bun prieten al meu, este extraordinar de matur.

Din păcate, a trecut prin niște momente prin care orice copil care își vede părinții separați trece și s-a maturizat repede și îmi spune “Mami, tu trebuie sa te iubești și te respecți, ca sa poată sa înțeleagă și oamenii aceia când iti negociezi contractele”, a declarat Amna în podcastul DilEMMA.

Despre divorțul prin care a trecut spune că a venit cu ”lecții dure de tot”. ”În primul rând sa înțeleg ca nimic nu-i pentru totdeauna, nici măcar noi, aici. Că ne naștem singuri, că murim singuri și trebuie să fim bine noi cu noi, să fim un întreg ca să putem dărui celorlalți ce trebuie”.

Și a mai învățat ceva: ”Încrederea oarbă în cineva e un dezavantaj major”. Sigur, asta nu înseamnă ”nici să fii sceptic la fiecare pas, ca atunci nu poți crea nimic”.

”Eu, personal, în această căsnicie am simțit permanent că nu ma pot relaxa și că trebuie să fiu motorul. Sunt multe femei care sunt motorul, dar la un moment dat e foarte obositor, foarte obositor, pentru că fiecare trebuie să aibă rolul lui”, mai spune Amna despre căsnicia terminată, una în care nu a simțit siguranța emoțională.

”Noi ne-am căsătorit la o vârsta fragedă, în completă dezvoltare. El poate în cinci ani va fi un bărbat complet matur”, mai spune cântăreața despre fostul soț.

Chiar dacă s-a împăcat cu situația și decizia ei, nu înseamnă că a fost simplu: ”Au fost periode în viața mea când nici măcar nu am mai știut cum ma cheamă. După și mai ales înainte (vreo doi ani, până am luat decizia de a divorța – n. red.)”. În final, după ani în care s-a învinovățit, a înțeles ce era de înțeles, spune ea: ”Eram nepotriviți”.

”Atât a fost să fie. Îmi gestionez mult mai bine businessul. Am crezut că mor la început”, spune Amna, fericită că a depășit momentul cu echilibru și încredere în Dumnezeu.

Ce fel de bărbat își dorește Amna

Ce urmează pentru cântăreață acum? O nouă relație, speră ea. ”Sunt foarte deschisă. Deschiderea este, dar… Este foarte deschisă inima.

Trebuie să fie un om care să aibă curaj să te înțeleagă. De cele mai multe ori intimidăm oamenii. Dar nu poți sa te pui pe tavă”, mai spune cântăreața.

Amna nu se sfiește să recunoască faptul că crede în continuare în acea iubire ”pentru totdeauna”.

Artista nu poate să nu observe că, în ultima vreme, bărbații au ajuns să vrea să fie cuceriți de femei. Ea își dorește, însă, să fie ea cea cucerita. ”Bărbăția aia mi-o doresc. Flori… mi se pare cel mai romantic! Bărbații au senzația că dacă fac gesturile astea, noi, probabil, o să râdem. Mie îmi plac gesturile astea”, a mai spus Amna, topită după gesturile romantice și dornică să vadă că bărbații se pot arăta și vulnerabili.

”Eu am încredere în bărbați… ce-a fost acolo a fost acolo. Ce legătură are x cu y?”, a mai spus ea, dând de înțeles că a trecut peste resentimente și că nu e de părere că toți bărbații sunt la fel.

De altfel, fiul ei, așa mic cum pare, îi e alături în acest pas. „Pentru mine, David este tot. De multe ori mi-a spus că își dorește de la mine să îmi refac viața: Să aduci în casă un om, să stăm cu un om!”.

amna-la-podcastSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Pe David îl crește singură

Despre fiul ei, pe care îl crește singură și care e centrul universului ei, artista spune că e ”foarte corect, foarte matur, nu suportă minciuna. ”Moare cu dreptatea în mână”, spune ea cu lacrimi de iubire în ochi.

”Simt că vorbesc cu un bărbățel, vorbesc și de fete și de de toate… Chiar am foarte multe lucruri de învățat de la el”, mai spune cântăreața, care recunoaște însă că nu gestionează pe de-a-ntregul relația cu el.

Vezi mai jos întregul interviu cu artista:

Vezi și Cântăreața Amna vorbește despre divorțul ei în noua sa melodia. A dezvăluit motivul care i-a despărțit după 12 ani de iubire

Citește și:

Ramona Păuleanu a plecat de la Antena 1 după doar trei luni: „Aventura mea s-a încheiat”

Petrică Vița a murit la numai 56 de ani! Artistul, despre a cărui boală s-a aflat zilele trecute, era de 6 ani diagnosticat cu cancer. Mesajul plin de durere al fiicei sale