Asta, chiar dacă și-a refăcut viața, iar acum în viața ei există un alt bărbat, care, spune ea, este exact ceea ce avea nevoie.

Într-un interviu pentru Antena Stars, cântăreața a vorbit deschis despre căsnicia eșuată pe care a avut-o, dar și despre motivul pentru care nu vrea să se mai căsătorească. Deși a declarat că iubește nebunește, artista a mărturisit că nu se vede, din nou, mireasă.

„Este un om puternic, foarte puternic și orice mă dărâmă, pentru că pe mine mă dărâmă multe lucruri, când par extrem de fericită, nu o să știi dacă plâng noaptea sau nu. În momentul în care pic, mă ridic de 30 de ori mai sus.

Eu nu îmi mai doresc o altă căsătorie, nu îmi mai doresc un alt copil, mi se pare că am trecut prin foarte multă durere în ultimii ani de căsătorie, pentru că persoana de lângă mine nu a avut capacitatea de a înțelege durerea mea și cred că dacă ești profund, îți trebuie un om profund lângă tine.

Și după divorț, foarte multă durere. L-am așteptat foarte mult pe el să se schimbe și se se întoarcă acasă. Am vorbit cu terapeuți, am făcut de toate.

Până când a apărut altcineva în viața mea și până când mi-am permis asta. Atenție! Viața e scurtă și vezi că e făcută din momente. Îți dai seama, ai discernământ.”, a spus Amna pentru Antena Stars.

Nici de mutatul împreună cu iubitul nu vrea să audă

Cu toate că au trecut aproximativ 2 ani de la divorțul de tatăl copilului ei, Amna a mărturisit că nu dorește să se mai implice într-o căsnicie și momentan își vede de planurile ei. Chiar cu un bărbat minunat lângă ea, nu se vede, din nou, în fața altarului.

„Eu, în momentul ăsta, nu mă mai văd căsătorită. Nu spun că nu sunt iubită sau nu vreau iubire. Nu știu de ce ar trebui să mai trec prin hârțogăraie, niște acte… de ce? E iubire? Să fie!

Am un anumit statut, nu pot să mă gândesc dacă s-a căsătorit cu mine pentru că, pentru că… Eu iubesc, este minunat, este de 20 de milioane de ori mai intens.

Cineva are mare răbdare cu mine. Sunt imposibilă la momentul de față, pentru că sunt traumatizată, dar este incredibil cum îți dă Dumnezeu ce ai nevoie. Sunt pe treaba mea, dar nu-mi trebuie mutat împreună, căsătorie și alte chestii.”, a mai declarat vedeta.

Vezi și Amna, mesaj dur pentru fostul soț. Ce i-a transmis artista: ”Roata se întoarce mereu”

Citește și:

Prin ce întâmplări nepăcute a trecut Corina Caragea în vacanțele ei. ”Am murit de foame căci totul era închis”

Minodora a slăbit 40 de kilograme! Ce mănâncă acum vedeta pentru a nu se îngrășa: ”Am ajuns unde mi-am dorit!”